Ayaz Ticaret 3. Turda!

Play Off 2. Tur maçında Bremenler ile Ayaz Ticaret takımları karşı karşıya gelirken final tadında geçen maçta kazanan penaltı atışlarıyla Ayaz Ticaret oldu ve adlarını 3. tura yazdırdılar.

Ayaz Ticaret maça golle başlarken maçın genelini skor anlamında önde götürdüler. 2. yarıdaki 2 1 lik skor üstünlüğünü uzun süre elinde tutan ekip son dakikalarda yediği golle maça denge gelse de penaltı atışları sonrası 3. tura yükselen taraf oldular. Kıran kırana geçen maç daha çok ikili mücadelelere sahne olurken pozisyon zenginliği olan bir maç değildi. Daha çok uzun toplarla etkili olmaya çalışan ekip Seyit’in hızını kullanmaya çalıştılar ve kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Seyit attığı 2 golle yıldızlaşırken Hakan penaltı atışlarında yaptığı kurtarışla turu getiren isim oldu.

Bremenler takımı maç boyunca iyi bir oyun çıkarsalar da buldukları pozisyonları değerlendirmekte zorlandılar. Mücadele anlamında iyi bir maç çıkarsalar da skor üretme anlamında istediklerini sahaya yansıtamayan ekip maç boyunca öne geçme şansı bulamazken son dakikalarda buldukları golle maçı penaltılara götürseler de kaçırdıkları ilk penaltıyla play off lara 2. turdan veda ettiler. Savunma anlamında hem orta alanda hem defans hattında rakibi oldukça zorlayan ekip çok da net pozisyon vermeseler de skor üretme konusunda istedikleri pozisyonları bulamadılar.

Maçın Adamı: Seyit

Maçın Gümüş Adamı: Kerem

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: İbrahim

Maçın Ortasahası: Kerem

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Seyit

Maçın Centilmeni: Halis