Özkürtün Gençlik Sonradan Açıldı!

Günün 2.maçında Özkürtün Gençlik ile Lens takımları karşı karşıya geldi. Lens takımı maça adeta 1-0 önde başlarken ilk yarı karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı Lens takımı 2-1 skor ile önde tamamladı. 2.yarı Özkürtün Gençlik takımı beraberlik için bastıran ekip bir türlü aradığı golü bulamazken Lens takımından Osman kırmızı kart ile takımını eksik bıraktıktan sonra Özkürtün Gençlik takımı baskısını iyice arttırdı ve art arda bulduğu goller ile öne geçerek farkı açmayı başardı ve maçı Özkürtün Gençlik takımı 5-2 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek maça başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı oyun disiplininden kopmadı ve rakibin eksik kalması ile maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Emre ilk yarı kalesinde 2 gol görse de 2.yarı muazzam bir maç çıkardı, refleksleri ile dikkat çeken Emre 2.yarı kalesini gole kapatmayı başararak takımını galibiyete taşıdı. Savunmada görev alan Ertuğrul çok sert bir oyun ortaya koyarken müdahaleleri ile rakibi yıldırdı. Dursun ise takımına olgunluğu ile seviye atlatıyordu. İleride Kerim tekniği ve oyun yapısı ile griezmann’ı andırırken Kerim oyun görüşü ve ince bilekleri ile kilidi açan isimdi. Maçın yıldızı olan isim ise Biroldu. Çok istekli bir oyun ortaya koyan Birol bitiriciliği ve uzaktan attığı şutlar ile maçı kopardı. Maçın son anlarında açılan Birol attığı goller ile takımını rahatlattı. İlk yarıyı geride tamamlasa da oyundan kopmayan ekip maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri

Maça istedikleri gibi başlayan Lens takımı erken bulduğu gol ile öne geçse de skoru koruyamadı, fakat ilk yarıyı önde tamamlamayı başaran Lens takımı 2.yarı farkı açabilecek pozisyonlara girse de bunları değerlendiremedi. Savunmada görev alan Osman’ın kırmızı kart görmesi ile eksik kalan ekip kalesinde art arda goller görerek maçı 3 fark ile kaybetti. Osman savunmanın bel kemiğiydi. Kritik müdahalelerde bulunan Osman sertlik dozajını arttırınca 2.sarıdan kırmızı kartı gördü. Osman’ın çıkması ile savunmada dağılan ekipte Fatih maç boyunca takımını motive etmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Kalede görev alan Emir maç boyunca bir çok güzel kurtarışa imza atarken yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Takımının gollerine imza atan Nevzat golü adeta koklarken takımını 2 kez öne geçirmeyi başarsa da 2.yarı savunmaya çekildi. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarı farkı açmayı başaramayınca yenildiler.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Kerim
Maçın Golü:Nevzat
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Ortasahası:Kerim
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Fatih