Liverpool Galibiyetle Döndü!

Gecenin son maçında Liverpool Kaos kozlarını paylaştı. Rakibine maçın başından itibaren hücumsal olarak üstünlük kuran Liverpool 8 golle kazanmayı bildi. Dağınık bir görüntü çizen Kaos ise 4 gol atarak geceyi mağlubiyetle kapatan son takım oldu.
Kazanma Faktörleri
Oyunu takım olarak oynamayı en iyi başaran ekiplerden olan Liverpool bu maçta da bunu bir kez daha gösterdi. Savunmada Pablo ve Cihan kanatlardan topu oyuna dahil ederek etkili olurken Hakan ise skora yaptığı bir gollük katkı ve defansta ki hatasız oyunuyla dikkati çeken isimdi. Zaman zaman rakibi geride karşılayan ekip bunu hızlı hücuma dönüştürerek açıklarını kapatmayı başardı. Hücumda Önde ve Şahin hem attıkları goller hemde birbirlerine yaptıkları asistlerle takıma galibiyeti getiren en büyük faktörlerden biri olmayı başardılar. Hücumda ki bir diğer isim olan Mert ise skora iki golle katkı sunmasına rağmen ileride rakip savunmanın dengesini bozan bir oyun sergiledi. Liverpool disiplinli ve doğru oyunuyla üç puanı kazanan taraf olmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Kaos takımı ne kadar istekli olsa da rakibin hücum silahlarını bir türlü durduramamanın ve dağınık oyunun etkisini maçın neredeyse tamamında hissetti. Savunmada rakibe şut atma fırsatı veren ekip buna birde anlaşmazlıkları ekleyince farklı bir skorla karşı karşıya geldi. Taha Recep ve Bedirhan üçlü savunması bu maç ileride ve geride çok etkisiz kaldı. Kaos hücumda ise Halil , Burak ve Berkant la sahaya çıktı. Halil ve Burak birer gol atarken Berkant iki gol iki asistle takımı sırtlayan isimlerden biri oldu. Genel olarak kanat oyunu tercih eden ekip doğru paslaşmalarını yapamadığı için genel olarak rakibi az yakaladıklarında skor alabildi. Berkant şutları ile dikkat çeken isim olmasına rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
Maçın Adamı : Önder
Maçın Gümüş Adamı : Şahin
Maçın golü : Şahin
Maçın Kalecisi : Sercan
Maçın Savunması : Hakan
Maçın Orta sahası : Berkant
Maçın Forveti : Mert
Maçın Centilmeni : Halil