Frankfurt Fırtınası Sürüyor!

Gecenin ikinci maçında Frankfurt ile Özkürtün takımları karşı karşıya geldi. İki ekibinde zaman zaman rakibi üzerinde etkili olduğu maçta Frankfurt kazanmayı bildi.
Kazanma Faktörleri
Frankfurt takımı bugün Premier Lig finalinde ki isimlerden eksikleri olmasına rağmen kazanmayı başardı. Kalede Arif ile maça çıkan ekip kalede doğru tercih yaptığını bir gol yiyerek göstermiş oldu. Defansta Selim, Serkan ve Emre üçlüsüyle çıkan ekip savunmada hatasız bir oyun sergiledi. Özellikle savunmada Selim tek müdahaleleri ile dikkat çekerken Emre ise ikili mücadelelerde ki başarısıyla öne çıktı. Serkan ise defanstan ileriye topu götüren ve hücum oyuncularını besleyen isimlerden biri oldu. Atmosfer Medya hücumda Selim , Tayfun ve Yusuf ile çok başarılı bir performans gösterdi. Selim iki asist ve bir golle katkı sağlarken Yusuf ise pas trafiğini sağlayan ve oyunda dengeyi kuran isimdi. En ileride oynayan Tayfun attığı gollerle ve asistlerle geceye damgasını vuran isimdi. Tayfun üç gol ve iki asist yaparak skora en çok katkı koyan oyuncu olmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Özkürtün maça istekli başlamasının karşılığını henüz dakika üçte golü bularak almasına rağmen bunu oyun geneline ve ileride son dokunuşlara yansıtamayınca başka skor elde edemedi.Kaleyi Emre’ye teslim eden takım savunmada Onur, Dursun ve Birol üçlüsüyle sahaya çıktı. Savunma oyuncularının ileriye katkı koyması skor alınmasında çare olmasa da takımı maçtan koparmayan etkenlerden biri oldu. Skora tek katkıyı ise yaptığı asistle Birol elde etti. Hücumda Tuncay, Serdar ve Numan üçlüsüyle çıkan ekipte gol atabilen bir tek Tuncay oldu. Özellikle ÖZkürtün hücumcularının son vuruşlarda ki olumsuz performansları mağlubiyeti getiren etkenlerin başını çekti. Kale önüne gelmede hiçbir problem yaşamayan ekip son vuruşlarda yetersiz kalmanın bedelini dört fark ve mağlubiyet ile ödedi.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı : Selim A.
Maçın Golü : Tayfun
Maçın Kalecisi : Arif
Maçın Defansı : Serkan
Maçın Orta Sahası : Selim A.
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Centilmeni : Dursun