Liverpool Atmosfer’den Rövanşı Aldı!

Gecenin 2. maçında Liverpool Fk ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya gelirken sonucu merakla beklenen maçın ilk bölümünde Liverpool Fk takımı 3 0 öne geçip tarihi farka gitme şansını yakalasa da oyun disiplininden kopunca skor 3 2 ye kadar geldi fakat Liverpool Fk takımı devreye 5 2 lik skorla girmeyi başardı. 2. yarıda tempo biraz daha düşerken Liverpool Fk takımının hem skor hem oyun üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan 7 3 lük skorla Liverpool Fk takımı oldu ve Master Cup’un rövanşını almış oldu.
Kazanma Faktörleri:
Takıma yıldız getirmek her zaman olumlu sonuç vermiyor ki bunu bazı maçlarda gördük, fakat yerinde transferler Liverpool Fk takımını durdurulamaz yapıyor. Bugünkü kadro yapısı Mainz maçının kadrosuna yakındı ve geride gösterişsiz ve disiplinli savunma, orta alanda kaliteli ayaklarla iyi paslaşmalar ve son olarak da Şahin’in müthiş bitiriciliği ile yine olağan üstü bir performans sergileyen ekip güçlü rakibini farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Henüz bir gün önce Pablo Emre’nin 5 maçlık kırmızı kart cezasıyla sarsılmasına rağmen güne yeni umutlarla başlayan Lider Liverpool Fk takımı orta alanda Furkan ve Okan’ın etkili paslaşmalarıyla, Şahin’in de mükemmel golleriyle geceye damgasını vurmasıyla 4 puana uzanırken savunmada rakibe göz açtırmadılar ve kalelerinde çok da pozisyon vermediler, oyunu gevşetmeselerdi güçlü rakiplerine tarihlerinin en farklı mağlubiyetlerini tattırabilirlerdi. Şahin ilk yarıda attığı 4 güzel golle geceye damgasını vuran isim olurken Furkan oyunu yine çok iyi kurdu, savunmasına da çok yardımcı oldu, Okan ise takımına ciddi katkı sağladı, 2. yarıda sakatlanmasına rağmen özveri ile mücadele etti.
Kaybetme Faktörleri:
Atmosfer Medya takımı uzun zamandır bu kadar kötü bir performans sergilemezken topu ayaklarında tutamadılar, oyun kuramadılar, defanstan topla çıkamadılar ve rakibi engelleyemediler. Takımın kaptanı ve Golcüsü Tayfun’un da hafif sakatlıkla oynaması takımın hücum gücünü azaltırken sahada takım olarak hiçbir varlık gösteremediler ve farklı bir skorla mağlup olarak evlerine döndüler. Maçın başlarında orta alanda top alamayan ekipte Serkan’ın savunmaya geçmesiyle biraz daha rahat top çıkarmasına karşın istedikleri pozisyonları bulamazken uzaktan şut denemeleri de sonuçsuz kalınca skora denge getiremediler. İlk yarıdan açılan fark maça havlu atmalarına sebep olurken rakibin temposuna ayak uyduramayan ekip 2.5 aylık aranın ardından ilk kez mağlup oldular. Savunma kurgusu bu akşam düşük performansla oynarken Kaleci Emre takımın ayakta kalan tek ismiydi diyebiliriz, kurtarışlarıyla farkın büyümesini engelledi.
Maçın Adamı : Şahin
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı : Furkan
Maçın Orta Sahası : Okan
Maçın Forveti : Şahin
Maçın Golü : Şahin
Maçın Centilmeni : Emre