Veteranlar Beraberliğe Abone!

Gecenin ilk maçında Diriliş Fk ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken oldukça dostane geçen maçta puanlar paylaşıldı ve 5 5 lik skorla 2 takım da sahadan 1 er puanla ayrıldı.
Diriliş Fk takımı maça pas oyunuyla başlarken topu ayağında iyi tutmasına rağmen özellikle ilk yarıda istediği pozisyonları bulamadı. Buna rağmen devreye 2 1 önde giren ekip 2. yarıda daha atak bir oyun sergilerken çok net pozisyonlar buldular ve aradıkları golleri de bularak skor avantajını ellerinde tuttular. 1 fark öndeyken çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip farkı açma şansını defalarca değerlendiremezken son dakikalarda yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Genel anlamda iyi futbol oynayıp iyi pas yapan ekip bugün sahadan yenilgiyle ayrılsaydı da oynadıkları oyundan keyif almış olurdular, zira hem iyi pas yapıp hem de net pozisyonlar buldular. Takıma Selçuk ve Serkan’ın da dahil olması takımın hücum gücünü arttırırken Serkan etkili şutlarla kaleyi sürekli yokladı, 3 gol 2 asist ile takımın en ön plana çıkan ismi oldu. Selçuk oyunu geriden iyi kurarken biraz daha kaleye yakın oynasaydı takıma daha faydalı olurdu, buna rağmen atakları başlatan isimdi, takıma ciddi katkı sağladı. Sedat da 2 gol 2 asistlik performansıyla gecenin en başarılı isimlerinden birisi olurken takım arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı.
Veteranlar takımı ilk yarıda rakibin pas oyununun aksin buldukları her topla rakip kaleye gitmeyi düşündüler ve nitekim de bu şekilde bir çok net pozisyonlar buldular. Son vuruşlarda şanssız olmalarına rağmen 2. yarıda çok zor pozisyonlardan goller çıkaran ekip maç boyunca galibiyete yakın bir oyun oynasalar da sahadan 1 puanla ayrıldılar. Yaş ortalamaları göz önüne alındığında rakibe göre daha yüksek ortalama ile oynamalarına karşın son bölüme kadar iyi bir mücadele sergilediler ve zaman zaman oyundan düşseler de son düdüğe kadar maçı bırakmayıp galibiyet golünü aradılar. Kalabalık atak yapamasalar da savunma arkasına atılan etkili toplarla gol arayan ekip son bölümlerde iyi kapanırken çok net pozisyonlardan sonuç alamayıp özellikle Olcay’la çok zor toplarda goller bularak sahadan 1 puanla ayrıldılar, galibiyet hasretleri 7 maça çıkarken ligdeki 3. beraberliğini aldılar. Olcay birbirinden güzel 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken performansıyla genç oyunculara taş çıkardı, sahada basmadık yer bırakmadı, kaptan Koray geceyi golsüz tamamlasa da etkili şutlarla sürekli gol aradı, akıl dolu paslarıyla arkadaşlarına pozisyonlar hazırlarken 3 asistiyle yine takıma ciddi katkı sağladı.
Maçın Adamı : Olcay
Maçın Gümüş Adamı : Serkan
Maçın Kalecisi : Mücahit
Maçın Defansı : Harun
Maçın Orta Sahası : Olcay
Maçın Forveti : Serkan
Maçın Golü : Olcay
Maçın Centilmeni : Sedat