Balat Emin Adımlarla!

Gecenin son maçında Balat Tr ile Karkay 2543 takımları 1 haftalık aranın ardından rövanşta karşı karşıya gelirken fair play çerçevesinde geçen maçta kazanan değişmedi ve Balat Tr takımı sahadan 6 3 lük skorla galip ayrılıp 4 te 4 yaparak play off yolunda önemli bir adım attı.
Kazanma Faktörleri:
Balat Tr takımı savunma disiplininden yine kopmayarak maçın genelinde takım oyununu iyi oynadı ve savunmadan da kontrollü bindirmelerle sabırlı şekilde gol arayarak aradıkları golleri buldular ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. İlk 2 dakikaya 2 gol birden sığdırıp maça hızlı başlayan ekip zaman zaman orta alanda istedikleri oyunu oynayamasalar da kontra toplarla rakip kalede etkili oldular ve rakip savunmanın hatalarını iyi değerlendirip skor üretmeyi başardılar. Alınan galibiyette oyun disiplininden hiç kopmamaları büyük rol oynarken Oktay attığı 4 golle yine yıldızlaştı ve galibiyette büyük rol oynadı. Savunmanın abisi Habil savunma hattını yine iyi koordine ederken maçı da mükemmel bir asist ile tamamladı, Emincan etkili bindirmelerle hücuma ciddi katkı sağlarken maçı da bir golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Karkay takımı maça şok 2 golle başlasa da çabuk cevap verip oyuna yeniden ortak oldu. Evet eksikleri var, evet istikrarsız sonuçlar alıyorlar fakat kötü bir kadroları yok, sadece yapılan basit top kayıpları kalelerinde goller görmelerine sebep oluyor, ve de zor gol atıyorlar. Oyunu kurma anlamında çok da sıkıntı yaşamayan ekip biraz daha fazla kaleyi düşünürse skor üretmekte de zorlanmayacak diye düşünüyorum. Kaleci Emre genel anlamda iyi bir maç çıkarsa da tek eksik savunmada yapılan top kayıplarıydı diyebiliriz. Bunun dışında Ercan ve Ahmet gibi 2 yetenekli oyuncuyu kadrosunda bulunduran ekipte bu ikili biraz daha uyumlu oynarlarsa seri galibiyetle gelebilir. Ahmet Yavuz attığı 2 güzel golle takımın en skorer oyuncusu olurken Ahmet Yaldız 2. yarıda daha çok orta alanda oynadı ve hücuma ciddi katkı sağladı diyebiliriz.
Maçın Adamı : Oktay
Maçın Gümüş Adamı : Ahmet Yavuz
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : Habil
Maçın Orta Sahası : Ahmet Yavuz
Maçın Forveti : Oktay
Maçın Golü : Ahmet Yavuz
Maçın Centilmeni : Murat