Papazçeşme Vites Arttırdı!

Papazçeşme ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Papazçeşme sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp 13. sıraya yükseldi.
Papazçeşme Sk takımı üst üste 2. maçını kazanarak yükselişini sürdürdü ve play off potasına girdi. Maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen ekip rakibe çok da pozisyon vermezken çok da zorlanmadan rahat bir galibiyet aldılar. Hücum anlamında istedikleri organizasyonları çok da yapamamalarına rağmen bireysel performanslarla sonuca giden ekip Sarı’nın 3 gollük performansıyla galibiyete uzandı.
Alkolik Bilbao güçlü rakibine karşı çok da direnemezken zaman zaman net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendirme konusunda cömert davranınca rakip kalede çok da tehlike oluşturamadılar. Kaleci Aydın’ın harika performansı olmasaydı bugün sahadan daha ağır bir mağlubiyetle ayrılabilirlerdi diyebiliriz. Muhammed ve Doğan takımın etkili isimlerinden olurken geçen haftanın golcüsü Onur son vuruşlarda çok şanssızdı.