Lens’in Zirve Yürüyüşü!

Pazar Gecesi maçında Tmg Güvenlik ile Sezonun formda ekibi Lens takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen Lens sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Lens takımı sahanın her bölgesinde etkili bir oyun sergilerken atak bir oyun oynadılar ve özellikle rakip takımın savunması oyundan düştükten sonra çok rahat pozisyonlar bulup farkı açmakta zorlanmadılar. Hücum hattında Metehan Mehmetcan Davut üçlüsü ideal bir hücum hattı olarak göze çarparken rakibi oldukça zorladılar ve güzel gollerle farka koştular. Yine savunmadan etkili bindirmeler yapan Fatih 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Davut golleriyle gol krallığındaki iddiasını sürdürdü.
Tmg Güvenlik takımı bu akşam da galibiyet hasretini sürdürürken bu maçtaki mağlubiyette kendi kadrolarındaki eksikler kadar rakip takımın etkili hücum hattı da etkili oldu diyebiliriz ve savunmadaki zaafları maçı kaybetmelerine sebep oldu. Hücumda etkili silahları olmasına rağmen kalelerinde gördükleri şanssız goller takımın direncini düşürürken ileri uçta istedikleri pozisyonları çok da bulamadılar. Savunma ile orta alan arasındaki kopukluklar da oyun kurmalarına engel olurken bugün futbol adına bütün olumsuzluklar oluşunca maçı kazanma şansları olmadı.
Maçın Adamı: Fatih
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Burak Erdoğan
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Metehan
Maçın Forveti: Davut
Maçın Golü: Fatih
Maçın Centilmeni: Yunus