Börü Kendine Geldi!

Gecenin ikinci maçın da yine ligin yeni takımlarından İncirli ile tecrübeli Börü takımları karşı karşıya geldi. İncirli geçmiş ligden bildiğimiz birkaç oyuncu ile sahaya çıkmış olsa da takımın kalanının yeni oyunculardan oluşması ve adaptasyon sürelerinin ligde ki konumlarını etkileyeceği belli oldu. Börü ise her zaman bildiğimiz gibi iyi kapanan ve kaptığı toplarla da hızlı etkili ataklar yapan oyununu sergilemeyi başardı.
Kazanma Faktörleri
Börü oyun tarzı olarak iyi kapanan ve savunma da adam paylaşımında boşluk bırakmayan yapısı ile gol atılması zor takımlardan biri olduğunu tecrübesiz rakibi karşısında yine gösterdi. Börü de bu akşam Onur oyunu iki yönlü oynayarak fark yaratmayı başardı. Doğan genelde oyunu yönlendirdi ve Hasan ise daha çok açık kapatan isim olmayı başardı. Muhammed ise daha önceki maçların aksine ileri çıkarak maçı hat-rick ile tamamlamayı başardı. Börü hızlı çıkışlarında zayıf kalan rakiplerine karşı neredeyse pozisyon bile vermeyeceği maçta kalesinde iki gol görerek sahadan galip ayrıldı.
Kaybetme Faktörleri
Ligin yeni takımı belki de ilk olarak oynamaması gereken tek takımla karşı karşıya geldi. Gol yollarında rakibine fırsat vermeyen börü ye karşı oynamak oyun azmini ve isteğini kırabilir. Fakat maç boyunca Özellikle Emir maçtan kopmayıp takımı ayakta tutmayı başardı. Tarık ise attığı iki gol ile takımın tek gol atabilen ismi oldu. Oyun olarak dağınık bir yapı sergileyen İncirli takımı gün geçtikçe daha çok taktik anlamda gelişip fark yaratabilecek tekniğe sahip.
Maçın Adamı : Muhammed
M Açın Gümüş Adamı : Onur
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Savunması : Hasan
Maçın Orta Sahası : Doğan
Maçın Forveti : Muhammed
Maçın Centilmeni : Tarık