Cska Filistin Nihayet!

Gecenin ilk maçında Mezungladbach ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 5 2 lik skorla Cska Filistin oldu ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.
Cska Filistin maça atak bir oyunla başlarken rakip kalede etkili ataklar yapmalarına rağmen bir çok net pozisyondan sonuç alamadılar. İlk gollerini devrenin sonunda Davut’la frikikten bulan Filistin takımı 2. yarıda da atak bir oyun oynadı ve sahadan 5 2 lik skorla galip ayrıldı.
Davut attığı 3 golle geceye damgasını vururken Okan kaçırdığı gollerle saç baş yoldurdu, Mustafa orta alanda resital verirken Perşembe günü oynayacağı Filistin maçına hazır olduğunun sinyallerini verdi, uzun bir aranın ardından formasına kavuşan Mustafa Derin ise savunmadaki başarılı oyunuyla rakibe göz açtırmadı.
Mezungladbach takımı maça aslında iyi de başlamalarına karşın hücum anlamında biraz eksik kaldılar ve gol pozisyonu bulmakta zorluk çektiler. Cihan’ın yokluğunu hala ciddi anlamda hisseden genç ekip golcü oyuncunun eksikliğini hala daha kapatamadıkları için skor üretemiyorlar ve birçok maçı da bu yüzden kaybediyorlar diyebiliriz. Savunmada iyi olmalarına ve Ömer’in kalesindeki başarılı performansına rağmen son vuruşlarda çok eksik kaldılar ve aradıkları golleri bulamadılar. Ömer kalesinde adeta devleşirken %100 lük birçok pozisyonda kalesini gole kapatırken takımının 2. yarıda oyundan düşmesiyle o da oyunu bıraktı. Hücum hattına yeni katılan Enes ve İsmail olumlu sinyaller verseler de rakibin tecrübeli savunmasını geçmekte zorlandılar, Kaptan Enes ve İsmail maçı 1 er golle tamamladı.
Maçın Adamı: Davut
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa Elmacı
Maçın Kalecisi: Ömer Öz
Maçın Defansı: Mustafa Derin
Maçın Ortasahası: Mustafa Elmacı
Maçın Forveti: Davut
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni: Enes Öz