Lens Zorlanmadan Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Lens ile Young Boys takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken dakikalar ilerledikçe Lens takımı oyunun kontrolünü eline almayı başardı. Ve ilk yarıyı Lens takımı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı Young Boys takımı farkı azaltmak için çabalasa da bir türlü aradığı golü bulamadı ve Lens takımı art arda goller ile farkı açtı Young Boys takımı ise aradığı golü son dakikada penaltı ile buldu ve maçı Young Boys takımı 7-1 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibini tartarak başlayan Lens takımı dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü eline aldı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Muazzam bir savunma performansı gösteren ekip maçın son dakikasında penaltıdan kalesinde golü görürken maçı zorlanmadan net bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Emir mükemmel bir performans sergiledi. Kalesinde adeta devleşen Emir kurtarışları ile takımının rahat bir oyun sergilemesini sağlarken maçın son anlarında oyuna girerek 1’de gol atarak maça damgasını vurdu. Savunmada rakibe nefes aldırmayan ekipte Osman savunmada çakılı kalan isimdi ve rakibin neredeyse her atağına ayak uzatan Osman hava toplarındaki hakimiyeti ile göz doldurdu. Fatih ise hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken Osman ile uyumu çok iyiydi. İleride Davut bugün gol yollarında şansız olsa da oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Mehmetcan takımının en fazla top kaybeden ismi olsa da orta sahada rakibe uyguladığı pres ile rakibin rahat oyun kurmasını engelleyen isimdi. Maçın yıldızı ise Yusuf Dedeydi. Hırsı ve mücadelesi ile takımını ateşleyen isim olan Yusuf Dede maçın en çok top kazanan ismi olurken topla dikine katederek rakiplerini çok kolay egale etmeyi başardı ve Yusuf Dede bitiriciliğiyle de maçı koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren oyunun temposunu belirleyen ekip zorlanmadan galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça güzel bir başlangıç yapan Young Boys takımı savunmada iyi bir mücadele sergilerken hücumda beklenen atakları geliştiremeyince oyundan düştüler ve yenildiler. Kalede görev alan Talha bir çok güzel kurtarışa imza atarken kalesinde çok fazla pozisyon gördü ve yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu takımının tek golüne imza atan Talha takımı için elinden geleni yaptı. Savunmada golü yedikten sonra oyundan düşen ekipte Serdar savunmada görev alırken tekniği ve oyun bilgisi ile göz doldurdu. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Ömer forvette istediği toplar ile buluşamazken rakibin baskısı karşısında etkisiz kaldı. Enes ise ince bilek hareketleri ile göz doldururken zaman zaman takım arkadaşları ile anlaşmazlık yaşadı. Maç içerisinde bir türlü aradığı golü bulamayan ekip ilk yarı 1 gol bulabilselerdi maç çok farklı bir skor ile sonuçlanabilirdi.

Maçın Adamı:Yusuf Dede
Maçın Gümüş Adamı:Emir
Maçın Golü:Yusuf Dede
Maçın Kalecisi:Emir
Maçın Savunması:Osman
Maçın Orta sahası:Davut
Maçın Forveti:Yusuf Dede
Maçın Centilmeni:Sedat