Özkürtün Gençlik Şampiyonu Devirdi!

Günün ilk maçında Liverpool ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça Özkürtün Gençlik takımı çok hızlı bir giriş yaparak golü bulurken Liverpool takımı hemen karşılık vermeyi başardı ilk yarı karşılıklı goller ile geçilirken Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. 2.yarı Özkürtün Gençlik takımı farkı 2’ye çıkarmayı başardıktan sonra rehavete kapılınca Liverpool takımı art arda goller ile farkı kapattı ve öne geçti. Özkürtün Gençlik takımı geriye düştükten sonra çok iyi bir reaksiyon gösterdi ve art arda goller ile tekrar öne geçti ve maçı 8-5skor ile Özkürtün Gençlik takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça gol ile başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarı farkı açtıktan sonra rehavete kapılınca geriye düşse de maçı kazanmayı başaran ekipte kalede görev alan Muzaffer muazzam bir maç çıkardı. Bir çok kurtarışa imza atan Muzaffer rakibin etkili ayaklarının şutlarını çok iyi durdurdu. Savunmada Dursun çakılı görev alırken kademelere çok iyi girdi. Savunmada bu maç dikkat çeken isim ise Tamerdi, rakibin çoğu atağını kesen Tamer birebirde neredeyse hiç geçilmedi. İleride Numan, Birol ve Serdar 3’lüsünün uyumları çok iyiydi. Numan tekniği ve şutları ile farkı açarken Serdar ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Serdar oyun görüşü ile fark yaratırken Birol bitiriciliği ile rakibi çok zorladı. Forvette görev alan Birol rakibin fişini çeken isimdi. Maç içerisinde sıkıntılı zamanlar yaşasalar da maçı kazanmayı başaran ekip Play-offlar öncesi rakiplerine göz dağı verdi.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Liverpool takımı ilk yarı beraberlik golünü bulsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Melih kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde kritik hatalar yaptı. Savunmada kaptan Pablo takımı için elinden geleni yapsa da çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte Mert fırsatçılığını konuştururken Önder hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf etti ama bir kaç pozisyonda gereksiz yere topu ayağında çok tutunca topları kaybetti. Şahin oyun görüşü ve uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken Okan ise takımının en efektif isimlerinden biriydi. Ama çoğu zaman istediği toplar ile buluşamadı. Maça etkili başlayan ekip bir çok yetenekli ayağa sahip olsa da rakibin düzenli kadrosu karşısında uyum sağlayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Serdar
Maçın Golü:Şahin
Maçın Kalecisi:Muzaffer
Maçın Savunması:Tamer
Maçın Orta sahası:Serdar
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Mert