Liverpool Son Nefeste!

Günün ilk maçında ligin başarılı iki ekibi karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede geri düşen Liverpool maçı bir farklı kazanmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Liverpool Kalede Mert ile başladı ve mert maç boyunca kritik müdahaleleri ile övgüyü haketti. Savunma da Pablo , Hakan ve Eray ile başlayan ekip ikinci yarı Sercan’ı geriye alarak Hakan’ı öne çekti. İlk yarı savunma da pekte başarılı olmayan takım bu hamlesiyle Hücumda ve savunma da daha etkili olmayı başardı. Hücumda Emrecan , Mert ve Hakan günün başarılı üçlüsü olmayı başardı. Özellikle Hakan’ın ileriye çıkmasıyla daha hareketli bir oyun oynamaya başlayan Liverpool hücumu ikinci yarı dört gol atmayı başardı. Mert iki , Hakan bir ve Emrecan iki gol ile takımı galibiyete taşıdı. Liverpool doğru hamlesi ve her maçta olduğu gibi mücadeleci yapısıyla maçı kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Alacaat takımı kalede Samet Defansta Ahmet, Ali ve Mustafa ile maça başladı. İlk yarıda neredeyse rakibe yürümeye bile boşluk bırakmayan Alacaat savunması ikinci yarı bu performanslarını devam ettiremedi. İkinci yarı rakibin ataklarını bir türlü savuramayan ekip kalesinde dört gol gördü. Alacaat hücumu ise Fuat , Ertan ve Ali Rıza dan oluştu. Alacaat hücumu bu maç gayet başarılı bir performans çizmiş olsa da kaçırdıkları goller ile farka gitmeyi geri çevirdiler. Maçın genelinde geriden gelen uzun topları indirip hızlıca rakip kaleye gitmeyi planlayan takım bunda başarılı olsa da rakibin bunu çözmesiyle sıkıntı yaşamaya başladı. Bu probleme rakibin hücumda baskılı oyunu eklenince maçın son dakikalarında yenilen goller galibiyetin kaçmasına sebep oldu.
Maçın Adamı : Hakan
Maçın Gümüş Adamı : Mert
Maçın Golü : Emrecan
Maçın Kalecisi : Melih
Maçın Savunması : Pablo
Maçın Orta sahası : Emrecan
Maçın Forveti : Mert
Maçın Centilmeni : Eray