Lens Çok Rahat!

Gecenin ilk maçında Lens ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken fair play çerçevesinde geçen maçta kazanan Lens takımı oldu ve liderliğini sürdürdü.
Lens takımı maça alternatif bir kadro ile çıkarken maç boyunca etkili paslaşmalarla atak bir oyun sergilediler ve maçın başından sonuna üstün bir oyun oynadılar. Hücum anlamında zorluk çekmeyen ekip bol pozisyonlu bir maç geçirirken hücuma dönük oyuncularının fazla olması galibiyeti getirdi. Takımda oynayan 7 oyuncunun 5inin skora katkı sağlaması takımın hücum gücünü gösterirken kalede Burak Erdoğan’ın da güven veren duruşu takımını ayakta tuttu diyebiliriz. Ozan-Ogün kardeşler maçı 2 şer golle tamamlarken Hasan da savunmadan etkili bindirmeleriyle dikkat çekti.
Mezungladbach takımı maça istediği gibi başlayamazken ilerleyen dakikalarda oyuna denge getirmeyi başardı ve devreye 2 1 geride girdi. 2. yarılara iyi başlayamayan ekip peş peşe yedikleri gollerle erken çözülürken sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Bir ara oyunu rakip yarı alana yığsalar da yeteri kadar şut denemeyen ekip rakip kalede çok da tehlikeli olamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kaptan Enes 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken son haftaların suskun golcüsü Cihan da maçı 1 golle tamamlayabildi.
Maçın Adamı: Ogün
Maçın Gümüş Adamı: Enes
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Ali
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti: Ogün
Maçın Golü: Enes
Maçın Centilmeni: Davut