Gençlerbirliği Rakip Tanımıyor!

Gecenin son maçında ligin yenilgisiz takımı Gençlerbirliği ile son sezonların formda ekibi Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta son dakikaları nefesleri keserken Gençlerbirliği son dakikasına 7 6 önde girdiği maçtan 9 6 lık skorla galip ayrılıp yenilgisiz yükselişini sürdürdü.
Gençlerbiriliği maça fırtına gibi başlarken maçın henüz başlarında buldukları gollerle 3 0 lık skor üstünlüğünü yakaladı. Devreye 5 3 önde giren ekip 2. yarıda farkı açsa da son bölümlere 7 6 önde girdi ve stresli dakikalar yaşadı ki hücum hattındaki etkili silahlarıyla sahadan 9 6 lık skorla galip ayrılıp puanını 25 e çıkartarak 4. sıraya yükseldi. Hücum silahlarının bitiriciliği ve birbirlerini tanıması maç kazanma konusunda kendilerini zorlamazken takım halinde çok koşmaları da rakibe top yapma şansı çok da vermiyor. Oktay 6 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Mehmet de etkili şutlarla rakip kaleyi sürekli yokladı ve maçı da 2 golle tamamladı, Gökhan da başarılı oyununu 1 gol ile süsledi.
Bu sezonun ilk döneminin ve geçen sezonun fırtına ekibi Özkürtün Gençlik maça istediği gibi başlayamazken verdikleri ara sebebiyle maça konsantre olamadı ve ligin hızlı ekibi Gençlerbirliği karşısında maçın başında yedikleri gollerle maça adeta 3 0 geride başladı. Buna rağmen iyi reaksiyon gösterip maça tutunan tecrübeli ekip maçın sonlarında farkı 1 e kadar indirmeyi başarı fakat uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 9 6 lık skorla mağlup ayrıldı. Sergiledikleri performansla Efsane Geri Döndü mesajı veren ekip güçlü rakiplerini bu sezon en çok zorlayan takım oldular. Sahaya ideale yakın bir kadro ile çıkan ekipte Kerim istekli oyunuyla dikkat çekerken maçı 2 golle tamamladı, yine Serdar da maçı 2 golle tamamlarken Mutlu yediği bazı şanssız gollere rağmen dünyaları çıkardı takımın en iyilerindendi.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Ortasahası: Mehmet
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Mehmet
Maçın Centilmeni: Gökhan