Mezunsther United Fırtına Gibi Başladı!

Gecenin maçında Ajax ile lige uzun bir aranın ardından geri dönüş yapan Mezunsther United takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Mezunsther United takımı ilk yarısını 5 0 önde tamamladığı maçtan 6 0 lık skorla galip ayrılıp sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı.
Mezunsther United takımı hem hücum hattında hem de savunmadaki yıldızlarıyla maçın henüz ilk dakikasından itibaren oyuna ağırlığını koyarken başarılı oyunlarıyla pozisyon bulmakta zorlanmadılar ve güzel gollerle skor avantajını ellerine aldılar. 2. yarıda vites düşüren ve çok da sıkmayan ekip sahadan rahat ve farklı bir skorla galip ayrılırken sezona da çok iyi bir başlangıç yapmış oldular. Abdullah orta alandaki başarılı oyununu 3 golle süslerken gecenin yıldızı oldu ve en ön plana çıkan isim oldu.
Ajax takımı yeni formalarıyla ilk maçına çıkarken hiç de beklemediği bir skorla sahadan mağlup ayrıldı ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Maça istediği gibi başlayamayan ekip çok basit goller yerken eksik oyuncularının da yokluğunu ciddi anlamda hissettiler. 2. yarıda net pozisyonlar bulmalarına karşın bunları cömertçe harcadılar. Topu 3. bölgeye taşımakta zorlanmasalar da 4 e 1 gittikleri pozisyonlarda dahi skor üretmekte zorlandılar, son vuruşlarda şanssız bir maç çıkardılar ki son vuruşlarda bu akşam biraz daha iyi olabilselerdi farkı kapatabilirlerdi.
Maçın Adamı: Abdullah
Maçın Gümüş Adamı: Ahmetcan
Maçın Kalecisi: Kerem
Maçın Defansı: Recep
Maçın Ortasahası: Abdullah
Maçın Forveti: Mehmet
Maçın Golü: Abdullah
Maçın Centilmeni: Eray