Kötele Sessiz Sakin Geliyor…

Kayadibi takıma maça geride yaptığı paslaşmalar ile oyun kurmaya çalıştı. Defans hattında iyi paslaşmalar sonucunda orta alana rahat top taşıyan ekip Takım oyununu da sahaya yansıtmaya çalıştılar. İleriye top taşırken çokta zorlanmayan ekipte Bu pozisyonları da kullanmasını bildiler. İlk bölümde oyunu dengede tutan ekip hücum hattında da iyi işler yapmayı başardılar. Rakip kalede çoğalırken geride boşluklar bırakan takımda bu boşlukların kapatamayıp kalelerinde de gol görmeye başladılar. Rakip takımın hızlı ve yetenekli oyuncuları karşısında azda olsa zorlandılar. Aykut ilerde istediği topları alamaması takımın skor anlamında öne geçmesine engel oldu. Ortalarındaki paslaşmalar bir türlü rakip kaleye doğru ilerleyemesede Bahadır ve Hüseyin kanat organizasyonları ile hücuma destek verdiler. İlk yarının sonlarına geldiğimizde yaptıkları hatalardan dolayı devreye 2-1 geride girdiler.
İkinci yarıya başlarken daha ofansif bir profil çizmeye çalışan Kayadibi ekibi pes yaparak rakibini kendi sahasında çıkarmamaya çalıştı. Aykut’un önde baskıya devam etmesi rakip takım için pas oyunu oynamayı zorlaştırdı. Defansta Eren mücadelesi ile takımını sırtlayan isim olurken Enes kanatlardan hücuma katılması ve çok koşması takımına pozisyon açısından ekstralar kattı. İlk yarının ortalarına geldiğimizde önde oynayan Kayadibi Gençlik geride tekrardan boşluklar verince rakip takımın fırsatçı golcüsü Burak bu hataları affetmedi ve skoru 4-1e taşıdı. İyice dağılan Kayadibi ekibi savunmalarında büyük boşluklar vermeye başladı. Hücum organizasyonlarından buldukları bir gol ile umutlansalarda pozisyonları cömertçe harcadılar. Maçın sonlarına doğru istediği fırsatları yakalayan ekip aynı zamanda defans hattında zafiyetler vererek farkın kapanmasına engel olamadılar ve maçta 8-5 mağlup ayrıldılar.
Kötele Fc oyuna rakibini tartarak oyuna başladı. Defansta yaptıkları paslar ile rakip takımın oyun felsefesini anlamaya çalışan ekip oyun kontrolünü ellerinde tutmaya çalıştılar. Takımlarında etkili ayakların olması verdikleri ara paslarında ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler. Oyunun ilk bölümlerinde dengeli paslaşmalar yaparak rakip kaleye daha fazla yaklaşan takım oldu. Pozisyon bulmalarına rağmen bu pozisyonları cömertçe harcadılar. Oyuna çokta istedikleri gibi başlayamasalarda rakibin hataları takın gol bulmasında Çok büyük rol oynadı. Genel olarak bireysel olarak öne çıkan futbolcu olmasa da takım oyununda başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Rakibin hatalarının fırsata çeviren Kötele ekibi İlk yarıyı da 2-1 önde tamamladılar.
Maçın ikinci yarısına daha dinç bir şekilde başlayan ekip iyi paslaşmalar yaptılar. Oyun mücadelesini elden bırakmayan ve bu mücadeleyi rakip takım sahasına yıkan takım bunun sonucunuda almayı başardılar. Defans hattında Bedri ve Ozan üstlerine düşen görevi fazlası ile yerine getirdiler. Bedri yaptığı kritik müdahaleler ile takımının defas hattında sigortası oldu. Ozan hava toplarında ki hakimiyetini bir kez daha gösterdi. İkinci ayın ortalarına geldiğimizde rakip kalede üstünlüğünü fazlasıyla belli eden ekip skoru 4-1 taşımayı başardılar. Bir ara ilerde fazla oynadıkları fazla oyuncu ile gitmeleri geride büyük boşluklar vermelerine neden oldu. Bu boşluklar rakip takım adına tehlikeli olsada bu pozisyonları gole çeviremeyen rakip takım oyundan tamamen koptu. Maçın son bölümlerinde farkı açan ekip maçın sonunda da 8-5 skorla galip geldi.
Kayadibi takımında bahadır attığı üç gol ile öne çıkan isim olurken mücadelesi hırsı ile takımının hücum hattındaki en önemli ismi oldu. Aykut ise attığı iki gol ile ileri uçta takımına destek oldu. Aykut’un presi baskısı maçın ilk yarısında etkili olsada ikinci bölümde bu baskısını ve süresini yansıtamadı ve çok koştu takımın en fazla mücadele eden isimlerinden oldu. Defans hattında Eren yerinde müdahaleler yapsada ileri çıktığı pozisyonlarda geride boşuklar bırakarak takımını zor durumda bıraktı diyebiliriz.
Kötele ekibi bireysel olarak hepsi iyi bir performans sergiledi. Takım oyununu gerektiği gibi oynayan takım defans hattında neredeyse hiç hata vermedi. Yedikleri golle de kalecinin yapacağı çok fazla bir şey yoktu. Hücum hattında Burak takımını sırtlayan ekip olurken çok koştu ve çok mücadele etti Ve bu güzel oyuncunun attığı üç gol ile taçlandırdı. Fuat orta alandan kilit paslar atarak hücuma destek verdi. Yetenekli ayaklarını çok iyi kullanan Fuat Buraka iki asist yaptı. Attığı üç gol ile de galibiyette büyük rol oynadı. Maçtan haklı bir galibiyet alarak ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.