Kontraatak Yarı Finalde!

Çeyrak final müsabakasında Zrenk ile Kontra atak takımları karşı karşıya geldi. Şu ana kadar ki en iyi çeyrek final maçı olan maçta 2 takımda yarı finali haketse de yarı finale çıkan ekip Kontra atak takımın oldu.
Kazanma faktörü
İlk yarı 2 takımda dengeli oynarken Kontra atak takımı ise uzaktan şutlar ve yetenekli oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışsada bunda başarılı olamadı. 2.yarı geriye düşmesine rağmen maçı kazanmasını bilen ekibin maçı kazanmasında ki en büyük etken Yusuf’tu takımının rakip savunmayı bir türlü açamaması sonucunda umutlarının tükendiği dakikalarda uzaktan çok şok bir gol ile beraberliği sağlayan Yusuf galibiyet golüne de imza atınca maçın yıldızı oldu. Bunun yanında kaleci Mehmet inanılmaz kurtarışları ile takımını ipten alan isimdi. Ahmet ise takımını her zaman motive etmeye çalışarak takım arkadaşlarına savunmadan destek veren isimdi, takımı gerideyken ileriye çıkarak hücumda da takımına katkı sağlaması takımına çok büyük katkı sağladı.
2 takımında denk olduğu müsabakada kaybeden taraf olan ekip 2.yarı öne geçmeyi başardı farkı arttıracak pozisyonları da yakalayan ekip bunları gole çeviremeyince rakibin önemli gol silahı olan Yusuf’un sahneye çıkması ile yenilgi kaçınılmaz oldu. Kaleci Yasin takımının en etkili isimlerindendi 37.dakikaya kadar rakibi çok iyi durduran Yasin takımını ayakta tutan isimdi. Furkan takımının tek golüne imza atan isim olurken, Emrah etkili oyunu ve takım arkadaşlarına verdiği akıl dolu paslar ile de dikkat çekti. Takım olarak bitiriciliği konusunda sıkıntı yaşayan ekip gol pozisyonlarında etkili olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Son dakikada 6 pas içinde kaçan gol maçın kırılma anıydı diyebiliriz.
Maçın Adamı:Yusuf
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Defansı:Ahmet
Maçın Ortasahası:Kadir
Maçın Forveti: Yusuf
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Centilmeni:Emrah