Doruk Sağlık Yarı Finalde!

Çeyrek final maçında Doruk Sağlık ve Filistin takımları karşı karşıya geldi. 2 takımında çok istekli oynadığı ve yarı finali çok isteyen 2 ekibin mücadelesine tanık olduğumuz maçta farklı bir skorla galibiyete uzanan ekip Doruk Sağlık takımı oldu.
Kazanma faktörleri
Doruk Sağlık takımı maça rakibini çok iyi analiz ederek çıkmış Filistin takımının uzaktan şutlar ile çok etkili olan ismi Berkaya maç boyunca kaleyi göstermeyen ekip maçın kilidini ise rakibin topu uzaklaştırmak için vurduğu topa ayağını uzatan Şahvelettinin topu çok sert bir şekilde kaleye gitti ve maçın kilidini açtılar. Savunma da Levent rakibin bütün ataklarında korkusuzca müdahaleleri maçı getirdi diyebiliriz. Kalecileri Mehmet takımını yönlendirmeleri ve kurtarışları ile takımının kilit ismiydi. Takımın ve maçın en iyi ismi olan Mami oldukça efektif ve agresif oyunu ile maçın kazanılmasında en büyük paya sahipti. Takım olarak bugün derslerini iyi çalıştıklarını gördüğümüz ekip maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar aynı tempo ve oyun disipliniyle oynayarak yarı finali sonuna kadar hakettiler.
Kaybetme Faktörleri
Maça istekli başlasalar da şanssız bir gol yemeleri Filistin takımını oyundan düşürdü. Rakibini de iyi analiz edemeyen takım rakibinin agresif oyununa karşı çözüm üretemedi. Berkay’ın uzaktan şutlarına mahkum olan ekip Berkay’ın rakip savunmayı bir türlü çözüp aradığı şut pozisyonlarını yakalayamaması Filistin takımının hücum faktörlerinin kısırlaşmasına neden oldu. Takımın en dikkat çeken ismi Berkay ilk yarıda kendine hep şut pozisyonu yaratmaya çalışsa da rakibin sert müdahaleleri sonucunda oyundan düşmesi takımını çok etkiledi. Maçın son anlarında kırmızı kart görerek oyundan çıkan Ömer’in maç boyunca takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamaması oyununu oldukça etkiledi. İlk yarının sonlarında stoperde sakatlanan Hakan oyuna devam edemeyince kaleye geçti ve bu da takımın dizilimini bozdu.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Şahvelettin
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Defansı:Levent
Maçın Ortasahası:Kadir
Maçın Forveti: Mami
Maçın Golü:Mami
Maçın Centilmeni: Kadir