Dağgücü Efsanesi Galibiyetle Döndü!

Cesse Halısaha Ligi gecenin maçında sezona galibiyetle başlayan Kurtbasan City ile Ligin en eski ekiplerinden olan Dağgücü takımları karşılaşırken özellikle 2. yarısı büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son dakika golüyle Dağgücü takımı oldu ve lige galibiyetle başladılar.
Kazanma Faktörleri:
Dağgücü takımı maça iyi başlayıp skor avantajını eline alsa da net pozisyonlardan sonuç alamayınca işi zora soktu fakat aradığı golü son dakikada bularak 3 puana uzandı. Genel anlamda iyi bir futbol oynayan ekip ilk maçında geçer not alırken 2 li savunma yapıp orta alanda etkili paslarla rakip kaleye iyi gittiler fakat son vuruşlarda şanssızdılar. Rakibe göre daha tecrübeli olan ekip özellikle savunmada Engin ve Mesut’un tecrübesiyle rakibe çok da pozisyon vermezken Kaleci Burak’ın da başarılı performansı takımı ayakta tuttu, kalabalık orta saha hattı ile de rakip kalede etkili olmaları galibiyeti getirdi.
Kaybetme Faktörleri:
Kurtbasan City takımı sezonun 2. maçında da iyi bir performans sergilemesine karşın maça tutuk başladılar, 2-0 yenik duruma düştüler fakat buradan skoru 3 2 ye getirmesini bildiler. Son bölümleri büyük bir çekişme içinde geçmesine rağmen son dakikalara beraberlikle giren ekip yediği şanssız golle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Rakibe göre tecrübe eksiklikleri bulunsa da oynadıkları oyunla gelecek adına umut vere ekip hücumda çok da etkili olamamalarına rağmen bu zorlu maçta son dakikalara kadar oyuna ortak olmayı başardılar fakat şans yanlarında değildi, yenilen şanssız son dakika golü ile yıkıldılar.
Öne Çıkan İsimler
Dağgücü takımı ikili savunma ile oynarken geride Engin ve Mesut maç boyunca disiplinli bir oyun sergilerken kaleci Burak’ın da etkili kurtarışları takımı özellikle geride sağlam tutarak daha güvenli atak yapmasını sağlarken orta alanda Seyit’in de başarılı oyunu ve 2 golü galibiyette büyük rol oynadı.
Kurtbasan City takımında ise Erdoğan gollerine bu maçta da devam etti ve 2 golüyle takımını maça ortak eden isim oldu.
Maçın Adamı : Seyit
Maçın Gümüş Adamı : Engin
Maçın Kalecisi : Burak
Maçın Defansı : Engin
Maçın Ortasahası : Seyit
Maçın Forveti : Ersel
Maçın Golü : Ersel
Maçın Centilmeni : Ömer Faruk