Kontraatak Seri Peşinde!

Günün ilk ve tek maçında Vişne ile Kontratak takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda kontrollü başlarken ilerleyen dakikalarda Kontra Atak takımı daha etkili ataklar geliştirdi, ilk yarı golü bulan taraf Kontra Atak takımıydı ve ilk yarıyı Konta Atak takımı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı Vişne takımı farkı azaltmak için elinden geleni yapsa da Kontra Atak takımı skor üstünlüğünü koruyarak farkı açmayı başardı ve maçı Kontra Atak takımı 5-1 skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Kontra Atak takımı ilk dakikalarda baskı kurarak öne geçmeyi başarırken ilk yarı savunmada hatasız bir maç çıkaran Kontra Atak ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarıda oyun disiplininden kopmayan ekip maçı net bir skor ile kazanırken kalede görev alan Kaan kalesinde muazzam bir maç çıkardı. Bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza atan Kaan takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Savunmada hatasıza yakın bir maç çıkaran ekipte Eren hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken savunmada çakılı kalan isimdi. Hücumda uzun toplar ile hızlı ataklara çıkan ekipte Kadir takımın dinamosu gibiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan kaptan hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken Oktay ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve son dakikada attığı goller ile maçın fişini çekmeyi başardı. Doğukan ise forvette pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bugün gol atmanın yanında takım arkadaşlarını besleyerek ön plana çıktı. 3 asiste imza atan Doğukan maçın kaderini belirleyen isimdi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ekip net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin baskısı ile başlayan Vişne City takımı bu baskıyı üstlerinden atamayınca kalesinde goller gördü ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltmaya çalışsalar da bir türlü aradıkları golleri bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Mustafa elinden geleni yapsa da kalesinde bir çok gol pozisyonu gördü ve yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Taner ilk yarı savunmada görev alırken tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalıştı. 2.yarı hücum bölgesinde oynayan Taner ileride oyun görüşü ile oyunu açmayı başardı. Fakat bu sefer savunmada açıklar veren Vişne takımında kaptan Haktan takımının ataklarını şekillendirirken rakibin yoğun baskısı altında çok fazla top kaybı yaptı. Forvette görev alan Metin takımının tek golüne imza atarken topu ayağında çok fazla tutunca topu çok fazla ezdi. Takım olarak rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.
Maçın Adamı:Doğukan
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Metin
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Doğukan
Maçın Centilmeni:Haktan