Palermo Hayata Döndü!

Günün ilk maçında Liverpool ile Palermo ekipleri karşı karşıya geldi. Maçın tamamında iki ekibinde futbol adına güzel bir oyun sergilemesi hem izleyen hemde oynayanlara keyif verdi. Maçın gol açılışını yapan Liverpool ileride iyi bir oyun sergilese de bulduklarını Palermo ya göre daha fazla değerlendiremeyince sahadan 6 – 2 mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri
Palermo Kalede Eren savunmada ise Aykut , Kazım ve Mete ile oyuna başladı. Kazım defansın merkezinde kontrolü sağlarken Mete ve Eren geriden oyun kurma görevinin üstlendi. Palermo yerden kısa paslarla oyun kurarak rakip üzerinde etkili olmaya çalıştı ve başarılıda oldu. Rakibin etkili ayaklarını durdurmakta da başarılı olan iki gol yese de biri duran toptandı. Defansta Mete skora iki gol ile katkı sunarak ön plana çıktı. Palermo takımı hücumda ise Hüseyin , Melih ve Doğan ile sahaya çıktı. İleride Hüseyin bir gollük katkı sunarken Doğan 3 gol ile hat-rick yapan isim oldu. Melih ise genel olarak oyunu kuran ve yönlendiren taraftı. Palermo hücuma kısa paslarla çıkarken aynı zamanda kale önününde doğru zamanlamaları ile dikkat çekti. Hem defansta hemde hücumda ligin etkili ekiplerinden Liverpool a karşı iyi oyun sergileyen Palermo sahadan 4 farklı galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Kaybet Faktörleri
Liverpool kalede melih ve önünde Her zaman ki üçlü Hakan, Pablo Ve Mert U. İle sahaya çıktı. Defansta maç genelinde çokta kötü bir oyun çıkarmayan Liverpool savunması son dakikalarda dağılınca peş peşe goller kaçınılmaz son oldu. Bunda takım hücumunu bugün etkisiz gerçekleştirmeleri de büyük bir etkendi. Defanstan hücuma çıkışlarda bu maç sıkıntı yaşayan ekip bir türlü rakip sahada çoğalamadı. Hücumda Furkan takımın iki golünü atarken frikikten attığı gol ile her ne kadar mağlup olsalar da günün yıldızlarından biri oldu diyebiliriz. Hücumda Furkan hızı ve isteğiyle etkili olurken Mert bugün formsuz bir görüntü çizdi. Caner ise Furkanla bir türlü anlaşamayınca takım ilk yarıda bulduğu iki golün üstüne gol bulamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.
Maçın Adamı : Doğan
Maçın Gümüş Adamı: Mete
Maçın Golü : Furkan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı : Kazım
Maçın Orta Sahası : Melih
Maçın Forveti : Hüseyin
Maçın Centilmeni : Aykut