Kite Spor Macırlar Sk’ya Mağlubiyeti Tattırdı!

Günün son maçında Kity Spor ile Macırlar Sk karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda baskın olan ekip Kity Spordu ve 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu gollere hemen karşılık veren Macırlar beraberliği yakalasalar da oyundan tekrar düştüler ve ilk yarıyı 4-2 geride tamamladılar. 2.yarı çok fazla gol kaçıran Macırlar takımı bir türlü aradığı golü bulamayınca maçı 7-3 skor ile Kity Spor takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Kıte Spor ilk dakikada öne geçmeyi başardı dakikada skor 2-0’a getiren ekip skoru koruyamasa da ilk yarıyı 4-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı maçı kopartmayı başaran ekip maçı 7-3 kazandı. Kalede görev alan Rıza can çok iyi bir maç çıkarsa da 2 dakika oyundan düşmesi ile kalesinde 2 gol görse de çok fazla gol pozisyonunu engelledi. Savunma kurgusu çok iyi olan ekip rakibe birde girmeyerek arka da karşılarken Necmettin hava toplarında ki hakimiyetiyle savunma da dikkat çeken isimlerin başındaydı. İleride görev alan oyuncaları birbirinden yetenekli olan ekipte Alp ve Mehmet oyun görüşleri ile dikkat çekerken Alp takımını bir maestro gibi yönetirken attığı gol ile skora katkı vererek takımını rahatlattı. Mehmet ise takımının en ileride görev alan ismiydi. kilidi erkenden açan isim olan Mehmet bitiriciliği ve patlayıcılığı ile maçın yıldızıydı.
Kaybetme Faktörleri
Maça daha ısınamadan 2-0 geriye düşen eki hemen toparlanarak skoru eşitlese de ilk yarıyı 2 farklı geride tamamladılar. 2.yarıya biraz daha hücumsal başlayan Macırlar takımı dakikalar ilerledikçe skor bulmak için savunmayı boşlayınca kalesinde art arda goller görerek maçı 7-3 kaybettiler. Kalede görev alan Yusuf bir önceki maçta gösterdiği performansı bu maçta gösteremedi bunun nedeni yorgunluk olduğu belli olan Yusuf beklenen performansı gösteremedi. Savunmada oynayan oyuncular bir birlerinden çok kopuktu. Emre savunmada en çok sırıtan isimdi çok kolay geçilen Emre arkasında çok fazla alan bıraktı. Orta sahada Mert çok fazla ayağında top tutunca takımının oyununu yavaşlattı. İleri uçta görev alan Savaş 1 gol atsa da çok fazla gol kaçırdı. Savaş girdiği pozisyonlardan bir kaçını gole çevirebilseydi, Macırlar takımı maça tutunabilirdi.
Maçın Adamı:Mehmet
Maçın Gümüş Adamı:Alp
Maçın Kalecisi:Rıza can
Maçın Defansı:Nurettin
Maçın Ortasahası:Alp
Maçın Forveti: Mehmet
Maçın Golü:Mehmet
Maçın Centilmeni:Yunus