Fource United Zirveye Yaklaşıyor!

Günün 2.maçında Foruce United ile ligin yeni ekiplerinden Emek City takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça skor üstünlüğünü yakalamak için hücum ağırlıklı çıksa da golü bulan ekip Soner ile Fource United takımıydı. Emek takımı gol yollarında sıkıntı yaşayınca maçı Fource takımı 4-0 skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Bu maç takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyan Fource Unıted takımı kontrollü ve pas oyunu ile maça ağırlığını koydu. Sönerin attığı şık 2 gol ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan ekip 2.yarıda oyununa devam ederek maçı 4-0 skor ile kazanmasını bildi. Bugün kalede görev alan Mehmet asıl mevkisinin kale olduğunu bugün ki kurtarışları ile kanıtlarken savunma da görev alan Ahmet ise defansta etten bir duvar ördü. Takımı tam oyundan düşecek iken yaptığı çıkışlar ile takımının motivasyonunu yükselten Ahmet güzel bir maç çıkardı. İleride çok iyi işler yapan ekip topu fazla ayağında tutmayarak direk sonuca gitmeye çalıştı. Fource United takımında en çok dikkat çeken isim ise Sonerdi . Golü adeta koklayan Soner 2.golde çok iyi pozisyon alarak çok güzel bir kafa vuruşu ile kaleciyi gafil avlayarak tam bir forvet olduğunu gösterirken uzaktan attığı etkili şutlar ile de parmak ısırttı. Bugün takım olarak çok iyi bir maç çıkaran Fource United takımı ilk defa kalesini gole kapatarak kendilerine adına bir ilki yaşamanın sevincini yaşadılar.
Kaybetme Faktörleri
İlk maçları olması sebebiyle maça oldukça istekli başlayan Emek City takımı Soneri engelleyemeyince kalesinde art arda 2 gol görerek oyundan düşseler de oyuna tekrar tutunan ekip ilk yarıyı 2-0 geride tamamladılar. 2.yarı farkı azaltmak için baskı kurmaya çalışan Emek takımı maçın son anlarında savunmayı boş bırakarak goller aramaya çalışınca kalesinde 2 gol daha görerek maçı 4-0 kaybettiler. Kalede görev alan Hasan takımının en etkili ismiydi. Diyebiliriz refleksleri iyi olan Hasan 4 gol yemiş olsa da bir çok gol pozisyonunda çok güzel kurtarışlara imza attı. Savunması iyi olan ekip karşı takımın yetenekli ismi Soneri kaçırdığı pozisyonlarda kalelerinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Savunmada görev alan Kenan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada çakılı kalan Kenan takımının açıklarını kapatmaya çalıştı. İleride bir çok pozisyona giren ekip zaman zaman Fource United takımının savunmasında kayboldu. Çok fazla gol kaçıran ekipte İsmail hücum yönünde takımı adına bekleyeni veremeyince takım skor üretemedi. Takım olarak çok fazla koşan ekip belki bir gol bulabilseydi, maçı kazanabilirlerdi. Fakat kilidi bir türlü açamayan ekip yenilmekten kurtulamadılar.
Maçın Adamı:Soner
Maçın Gümüş Adamı:Mehmet
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Defansı:Ahmet
Maçın Ortasahası:Soner
Maçın Forveti: Ali
Maçın Golü:Soner
Maçın Centilmeni:Hasan