Kıran Kırana Maçta Mainz Son Dakikalarda Galibiyete Uzandı!

Gecenin ilk maçında Mainz ile Macırlar Sk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde kıran kırana geçen maçta Mainz 2-1 geriden gelip bu zorlu maçtan 3 2 lik sonuçla galip ayrılmasını bildi ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Mainz takımı ilk yarıda daha çok uzaktan şutlarla gol ararken bu sebepten dolayı skor üretmekte zorlandı. İlk yarısı daha çok ortada geçen maçta yenik duruma düşmesine rağmen 2. yarıda oyun kontrolünü eline alan ekip baskılı bir oyun oynamaya başladı ve bu baskı son bölümlerde rakibe hata yaptırdı. Son bölümlerde risk alıp rakip kalede daha etkili ataklar yapan ekip son dakikalarda buldukları gollerle 4 puana uzanırken Cihan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı, diğer gole de günün çalışkan ismi Burak imza attı. Kamil Başkan da bugün sorumluluk alıp savunmada görev yaparken yerini hiç kaybetmedi, yerinde hamlelerde bulundu, Ahmet son bölümlerde hücum hattına çıkarak takımının hücum gücünü arttırdı ve etkili şutlarla sürekli gol aradı.
Kaybetme Faktörleri:
Macırlar Sk takımı aslında maça iyi de başlayıp skor avantajını da eline almasına rağmen 2. yarıda geriye çekilmeleri mağlubiyette en büyük etkendi. Aslında son bölümlere kadar iyi direnip kontra toplarla gol arasalar da direnme kısmını iyi yapıp skor üretemeyince maç ellerinden kaydı gitti. Skor 2 1 öndelerken Emrah la çok önemli bir fırsattan sonuç alamayan ekip belki bu pozisyondan gol çıkarsalar maç çok farklı olabilirdi, yine günün şanssız ismi Emrah uzatma dakikalarında son derece elverişli pozisyondan golü bulabilseydi yine en kötü sahadan 1 puanla ayrılabilirlerdi ama olmadı. Emre orta alanda çok çalışkan bir görüntü sergilerken rakibi en çok zorlayan isim oldu. Savunma hattı maç boyunca iyi mücadele etse de kaleciden seken toplarda çok zayıf kaldılar ve rakip son bölümde bulduğu 2 golü de kaleciden seken topu takip ederek buldu. Şüphesiz geçenin en başarılı ismi kaleci Yusuf olurken genç eldiven kurtarışlarıyla maç boyunca takımını ayakta tuttu, yediği gollerde de yapabileceği hiç bir şey yoktu.
Maçın Adamı : Burak
Maçın Gümüş Adamı : Cihan
Maçın Kalecisi : Yusuf
Maçın Defansı : Mehmet
Maçın Orta Sahası : Cihan
Maçın Forveti : Burak
Maçın Golü : Cihan
Maçın Centilmeni : Emre Alpay