Lider Koltuğunu Çok Sevdi!

Gecenin 2. maçında Palermo ile Tayfa takımları karşı karşıya gelirken lider Palermo sahadan 3 1lik skorla galip ayrılıp liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı bu akşam istediği oyunu sahaya yansıtamasa da ileri uçta Hüseyin ve Furkan’la etkili olmaya çalıştı, golleri de bu ikilinin performansıyla buldu. Özellikle 2. yarıda daha çok geriye yaslanık bir oyun sergileyen ekip kontra toplarla etkili olmaya çalışırken rakip kaleyi bu şekilde zorladı. Furkan attığı jeneriklik bir gol ve al da at türünden asistiyle galibiyette büyük rol oynarken Kaptan Hüseyin de orta alanda çok çalışkandı, Batu takımın en kritik ismi olurken savunmanın önünde rakibin bir çok atağını kesti, rakibin kontra ataklarında çoğu atağı sonlandıran isim oldu. Metehan savunmada çok iyiydi, savunma hattı maç boyunca yerini hiç kaybetmedi, başarılı savunma galibiyeti getirdi.
Kaybetme Faktörleri:
Rakibe göre oyunu daha iyi kurdukları ve takım oyununu sahaya daha iyi yansıttıkları kesin fakat tek eksikleri sabit bir forvetle oynamamalarıydı ki bu da takımı uzaktan şutlarla gol bulmaya itti, bu etken de skor üretmekte zorlanmalarına sebep oldu. Bunun dışında maç boyunca iyi bir performans sergileyen ekip lideri deviremese de oldukça zorladılar diyebiliriz. Geçen maçta da söylediğimiz gibi Ömer-Talha-Ahmet üçlüsü orta alanda yine çok iyi işler yapsalar da son vuruşlarda çerçeveyi bulmakta zorlandılar, savunma bloğu iyi mücadele etse de bu mücadele puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı : Furkan
Maçın Gümüş Adamı : Hüseyin
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Defansı : Metehan
Maçın Orta Sahası : Hüseyin
Maçın Forveti : Furkan
Maçın Golü : Furkan
Maçın Centilmeni : Seyit Ahmet