Geçit United Farklı Galibiyetle Döndü!

Günün maçında Geçit United ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 3 1 Geçit United takımının üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan farklı skorla Geçit United oldu ve sezona bomba gibi başladılar.
Kazanma Faktörleri
Rakibine göre daha istekli ve maça hazırlanmış görünen Geçit United maç boyunca oyun kontrolünü elinde tutup rakip kalede sürekli etkili ataklar buldu ve buna paralel sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Ilk bölümlerde net pozisyonlardan sonuç alamasalar da devreyi önde kapatmasını bildiler ve 2. Yarıda da farka koştular. Defansa çok da iş düşmezken hücum hattında çok iyi performans sergileyen ekipte Ahmet attığı 4 golle geceye damgasını vurdu, Celal de 2 golle takımın diğer skorer ismiydi.
Kaybetme Faktörleri
Emek City maça ideal kadrosundan uzak çıkmanın da verdiği etkiyle maça psikolojik olarak yenilgi düşüncesiyle çıkınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. İlk golü bulan taraf olsalar da skor avantajını koruyamayan ekip orta alanda çok top yapamadılar, ileri uçta çoğalamadılar. Geride iyi direnip rakibe karşı iyi savunma yapsalar da bir noktadan sonra gardları düştü ve 2. Yarıda yedikleri peş peşe gollerle sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Kalede Hasan dünyaları çıkarmasına rağmen farkı önleyemezken Eray savunmanın en dirençli ismiydi, çok top kesti, İsmail ise orta alanda çok yanlız kaldı.
Maçın Adamı : Ahmet
Maçın Gümüş Adamı: Celal
Maçın Kalecisi : Fırat
Maçın Defansı : İbrahim
Maçın Ortasahası: Celal
Maçın Forveti: Ahmet
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni : Hasan