Kayadibi’ne Birol Engeli!

Gecenin son maçında Özkürtün Gençlik ile Kayadibi Gençlik takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta karşılıklı son dakika golleri ile maç 7 7 lik skorla sona erdi ve puanlar paylaşıldı. İzleyenlerin büyük keyif aldığı maçta büyük çekişme yaşanırken bol gollü geçti ve ilk yarı 4 4 lük skorla sona erdi. Her iki ekip de göze hoş gelen bir futbol sergilerken etkili paslaşmalarla güzel goller attılar. Son bölümlere girilirken Kayadibi Gençlik takımı 2 farklı üstünlükle avantaj sağlasa da Birol ve Ercan son dakika golleri ile takımlarına beraberliği getirdiler. Skor 7 7 ye geldikten sonra Özkürtün Gençlik son dakikadan karşı karşıya net bir pozisyondan sonuç alamazken dönen atakta da Kayadibi Gençlik takımı net bir pozisyondan sonuç alamadı ve puanlar paylaşıldı.
Kayadibi Gençlik takımı bireysel yetenekleri olan oyuncuların sayısının kadrosunda fazla olması sebebiyle pozisyon üretmekte zorlanmazken birbirinden güzel pas organizasyonlarıyla rakip kaleye etkili gittiler ve çok da güzel goller buldular. Genel anlamda iyi bir maç çıkaran ekip attığı gollere bakışla kolay goller yerken son bölümlerde savunmalarında büyük boşluklar vermeleri belki de ellerindeki maçı vermelerine sebep oldu. Orta alanda Berkan adeta futbol show yaparken oyunu çok iyi kurdu, arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı gecenin yıldızlarındandı. Ercan oyunu geriden çok iyi kurarken hem iyi savunma yaptı hem de son bölümde attığı 2 golle takımını öne geçiren isim oldu, Enes de orta alanda çalışkan bir görüntü sergilerken Atahan ileri uçtaki başarılı oyununu 3 golle tamamladı.
Özkürtün Gençlik takımı maçta bir çok kez yenik duruma düşmesine rağmen büyük bir reaksiyon göstererek geri dönüşler yakaladı ve bu anlamda iyi bir maç çıkardılar. Güçlü rakiplerine karşı oldukça zorlanan ekip özellikle son bölümde 2 farklı yenik durumda olmasına rağmen oldukça zorlu bir geri dönüş yaparken önce beraberliği yakaladılar sonra da maçı kazanma şansı çok net bir şekilde ellerine gelse de karşı karşıya net bir pozisyondan sonuç alamadılar ki Ercan yanındaki Birol’a topu vermiş olsa Birol golü boş kaleye atacaktı. Buna rağmen verilen mücadele ve bu zorlu maçtan çıkarılan 1 puan takım adına güzel bir sonuç olurken Birol 4 golüyle yıldızlaştı, Ercan da 3 golüyle takımın bir diğer skorer ismi oldu.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Berkan
Maçın Kalecisi: Eray
Maçın Defansı: Ercan
Maçın Ortasahası: Berkan
Maçın Forveti: Birol
Maçın Centilmeni: Dursun
Maçın Golü: Atahan