Fc Greenboys Premier Ligde Play Off ta!

Premier Lig 7. hafta maçında olmak yada olmamak maçında Liverpool Fk ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen Fc Greenboys takımı bu zorlu maçtan 11 5 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp play off a kalmayı garantiledi ve rakibini ateş hattına attı.
Kazanma Faktörleri
Greenboys takımı etkili ve son vuruşlarda bitirici oyuncularıyla doğru işler yaparak maçı kazanmayı bildiler. Özellikle Oktay’ın neredeyse bulduğu her pozisyonu gole çevirmesi rakibin gardını düşürdü, Yıldız oyuncu attığı 7 golle hem geceye hem haftaya damgasını vuran isim oldu. Zaman zaman savunmada Emre, Samet ve İbrahim rakip ataklarına karşılık veremese de genel olarak gayet etkiliydiler. Kaleci Kaan ise bugün şanssız günündeydi. Buna rağmen GreenBoys rakip üzerinde ki etkili oyunuyla farklı skor elde ederek galibiyeti aldı. Özcan orta alanda takımın en dinamik ismi olurken hem atakları iyi başlattı hem de attığı 3 golle skora ciddi katkı sağladı.
Kaybetme Faktörleri
Liverpool takımı ligde ne kadar tecrübeli olsa da savunmada rakip hücumlarına karşılık veremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu denilebilir. Savunmada alanı daraltamamaları rakip orta saha ile forvetlerin etkili olmasında ve gol bulmalarında büyük etken oldu.Hücumda bu maç Emrecan’ın olmaması gol yollarında oyun kurmada sıkıntı yaşamalarına sebep oldu. İlkay misafir olarak gelmesine rağmen takımın en dirençli ismi olurken orta alanda oyunu iyi kurdu, açılan farka rağmen takımını sürekli motive etmeye çalıştı, Mesut da genel olarak iyi mücadele ederken attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Özcan
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Özcan
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Centilmeni: İlkay
Maçın Golü: Mesut