Asker Murat Liverpool’a Puanı Son Dakika Golü İle Getirdi!

Gecenin maçında Liverpool Fk ile Death Team takımları karşı karşıya gelirken maçın geneli Death Team takımının üstünlüğü ile geçirse de Liverpool Fk takımı askerden izne gelen oyuncusu Murat’ın son dakika golü ile maça tutundu ve bu gol ile sahadan 5 5 lik skorla ayrıldı ve 1 puanı kurtardı.
Liverpool Fk takımı maça iyi başlasa da gol yollarında uyumsuz bir görüntü sergilerken pozisyon bulmalarına rağmen bunları cömertçe harcadılar. Bunların dönüşlerine kalelerinde gördükleri gollerle geriye düşen ekip devreye 3 1 geride girdi. 2. yarıda skora denge getirseler de yine yenik duruma düştüler ve son 5 dakikaya girilirken 5 4 yenik durumdaydılar. Murat’ın rakipten kazanarak attığı gol 1 puanı getirirken ha ettikleri bir puan aldılar diyebiliriz. Maçın geneli bireysel yetenekleri olan oyuncuların yıldızlaşmasıyla geçerken Liverpool’da da Emrecan ve Mert başarılı oyunlarıyla takımlarını ayakta tuttular, özellikle Emrecan golleri ve hazırladığı pozisyonlarla takımın en etkili silahı oldu. Pablo takımın savunmadaki en dirençli ismi olurken Arif kurtarışlarıyla yine kalesinde kurtarışlarıyla güven verdi.
Death Team takımı ligin yeni ekibi oldukları için başlarda bocalasalar da ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlıklarını koydular ve rahat pozisyonlar bulup skor üretmekte zorlanmadılar. Henüz ilk yarıdan maçı bitirebilecek pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendirme konusunda çok cömert davrandılar. 2. yarıda Muhammed’in bireysel performansıyla 3 3 lük skordan 5 3lük skor avantajını yakalayan ekip son dakikalarda savunmada yaptıkları hatalarla sahadan 1 puanla ayrıldılar ve fırsat teptiler. Hakan ilk yarıdaki başarılı oyununu 2 golle süslerken 2. yarıdaki bencil oyunu takımını bir kaç pozisyonda golden etti. Muhammet takımın orta alandaki en etkili ismi olurken arkadaşlarına iyi pozisyonlar hazırladı, maçı da 2 golle tamamladı, Yunus da savunmadan oyunu iyi kurdu, takımının ilk golüne imza atan isim oldu.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Muhammed
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Pablo
Maçın Ortasahası: Muhammed
Maçın Forveti: Emrecan
Maçın Golü: Hakan
Maçın Centilmeni: Mert