Kayadibi Gençlik Galibiyeti Aldı, Son Günü Beklemeye Başladı!

Gecenin 2. maçında Kayadibi Gençlik takımı ile Altın ayaklar takımları karşılaşırken Kayadibi Gençlik takımı lig tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi ve 3 puanı cebine koyup play off biletini beklemeye başladı.
Kazanma Faktörleri:
Kayadibi Gençlik play off yolunda mutlak kazanmak için çıktığı maçta maça çok hızlı başlayıp aradığı golleri de çabuk buldu ve devreye 6 1 gibi net bir skorla girdi. Fakat bu sezon defalarca yaşadıkları rehavet sorunu 2. Yarıda yine ortaya çıkınca kalelerinde goller görmeye başladılar ve fark erimeye başladı. Bunun stresini yaşayan ekip yeniden rakip kalede goller bulmaya başlayınca rahat bir nefes aldı ve lig yarışına yeniden tutundu diyebiliriz. Alınan galibiyette özellikle orta alana yapılan takviyeler büyük rol oynarken skor üretmekte zorlanmadılar. Kalabalık atak yapmaları hücum yönünden zengin bir maç geçirmelerini sağlasa da zaman zaman savunmada zor anlar yaşadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Altın Ayaklar takımı uzun bir aranın ardından lige merhaba derken ilk yarıda kolay goller yeseler de aslında net de pozisyonları değerlendirmeyip maça ortak olma şansını degerlendiremediler. 2. Yarıda peş peşe buldukları gollerle umutlansalar kalelerini gole kapatamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Uzun bir aranın ardından lige dönen ekipte kondisyon eksikliği mağlubiyette en büyük etken olurken kaleci eksikliği de bir diğer önemli handikaptı diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Melih attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken orta alanda da takımına hareketlilik getirdi oyunu çok iyi kurdu ve galibiyette büyük oynadı. Hüseyin Enes Aykut ve Bahadır attıkları 2 şer golle skora katkı sağladılar.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı: Hüseyin
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Enes
Maçın Ortasahası: Melih
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Melih
Maçın Centilmeni: Burak