Kontraatak Fc Zirve Aşkına!

Gecenin ilk maçında Geçit United ile Kontraatak Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Kontraatak Fc nin 2 0 lık üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan Kontraatak takımı oldu ve 1. sıraya yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Kontraatak takımı aslında maca istediği gibi başlayamasa da ilk yarıda maça ortak bir görüntü sergiledi. Istediği oyunu oynayamasa da devreyi 2 0 önde tamamlayan ekip 2. Yarıda rakibin oyundan düşmesiyle sahadan farklı galibiyetle ayrıldı ve yeniden liderliğe yükseldi. Bu maçta orta alanda ıstedikleri pas organizasyonlarını yapamayan ekip oyun olarak tat vermese de tecrübesiyle maçı farklı kazanıp play off ları beklemeye başladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit united takımı ise sahaya iyi bir kadro ile çıkmalarına rağmen birbirlerinden kopuk bir görüntü sergilediler ve özellikle hücum hattında istedikleri pozisyonları bulamadılar. Devreyi 2 0 geride tamamlayan ekip 2. Yarının başında yediği golle tamamen oyundan düştüler ve savunmalarında büyük boşluklar verdiler. Iyi bir kadro ile sahaya çıkmalarına rağmen takım olamamaları en büyük etken olurken kaleci eksikliği de bir diğer handikaplarıydı.
Öne Çıkan İsimler:
Süleyman attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken oyuna 2. Yarıda dahil olan Necati de takıma ciddi hareketlilik kazandırdı ve maçı 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Süleyman
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Süleyman
Maçın Golü: Necati
Maçın Centilmeni: Tarık