Cska Filistin Son Dakika Golü İle!

Gecenin son maçında Cska Filistin ile Fc Zrenk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son dakika golüyle Cska Filistin oldu.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı maça iyi başlamasına karşın ilk bölümlerde çok net pozisyonlardan sonuç alamayınca bu pozisyonları ilerleyen dakikalarda aradılar. 1 0 yenik duruma düşseler de karşılıklı gollerle gelgitlerin olduğu maçta devreyi 5 3 önde tamamladılar. 2. Yarıda yedikleri şanssız gollerle yenik duruma düşmelerine karşın uzatma dakikalarında buldukları şans golüyle maçı kazanan ekip 2. Yarıda oyun olarak istenileni veremeseler de mücadele olarak son dakikaya kadar büyük efor sarfettiler. Rakibin etkili hücum ayaklarına karşı iyi direnen ekip çok basit goller yemesine rağmen şut özelliği olan Berkay Eşref ve Ramazan la sürekli uzaktan şutlarla gol aradılar ve aradıklarını da buldular.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Zrenk takımı bu akşam iyi hücum yapsa da savunmanın arkasına çok top sarkıttılar ve kalelerinde çok fazla pozisyon verdiler. Ilk 10 dakikada en az 5 pozisyonda rakip oyuncu kaleciyle karşı karşıya kalırken 2. Yarıda da savunmanın arkası bombostu ve çok pozisyon vermeleri mağlubiyette en büyük etkendi. Buna rağmen skoru eline alan ekip maçta bir-çok kırılma noktası olsa da en önemlisi 9 8 öndeyken boş kaleye kaçırdıkları goldü diyebiliriz ki o pozisyon golle sonuçlansa fark 2 ye çıkacak ve rakibin de direnci tamamen bitecekti. Bunun dışında orta alanı ve kanatları iyi kullanan ekip kaleci Ramazan’ın yokluğunu hissetti diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Eşref uzak mesafeden attığı gollerle galibiyette büyük rol oynarken maçı 3 golle tamamladı, Berkay ve Ömer de 2 şer golle skora katkı sağladı, Berkay birçok pozisyonda orta alanda rakibi eksiltip takımını pozisyona sokan isim oldu.
Fc Zrenk takımında ise Oktay etkili oyununu 4 golle süslerken Cihat ve Yavuz da maçı 2 şer golle tamamladılar.
Maçın Adamı: Eşref
Maçın Gümüş Adamı: Berkay
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Eşref
Maçın Forveti: Ramazan
Maçın Golü: Eşref