Kayadibi Gençlik Çeyrek Finalde!

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Kayadibi Gençlik takımının başlama vuruşu ile başladı. Oldukça etkili ve istekli başlayan Kayadibi takımı uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yokladı. Gümüş Gençlik takımındır rakibi tartarak hızlı hücumlar ile atak yapmaya çalıştı. Kayadibi takımından .. kendisine yapılan faule karşı aşırı tepki gösterince 4.dakikada sarı kart gördü. 7.dakikada güzel bir atak sonucunda Aykut güzel bir vuruş ile Kayadibi takımı 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Gümüş Gençlik takımı biraz daha atak görüntü çizse de son vuruşlarda etkisiz kalınca golü bulamadı. Kontra atakta Bahadır ile 9.dakikada farkı 2’ye çıkartmayı başardı. Bu gollerin etkisini daha üstünden atamadan kalesinde bir gol daha gören Gümüş Gençlik oyundan iyice düştü. 10.dakikada Furkan ile farkı 3’e çıkartmayı başaran Kayadibi gençlik takımı ilk yarının kalan dakikalarında biraz daha kontrollü bir oyun sergiledi. İlk yarının kalan dakikalarında Gümüş gençlik takımı kontrollü bir şekilde gol arasa da aradıkları golü ilk yarının son dakikalarında Sedat ile buldu Kayadibi ise farkı arttırmak için bir çok gol pozisyonu yakalasa da bunlardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı Kayadibi Gençlik takımı Lehine 3-1 sonuçlandı.
2.yarıya oldukça hızlı ve takılı başlayan takım Gümüş Gençlikti farkı azaltmak için ard arda ataklar gerçekleştiren Gümüş Gençlik takımının etkili ismi Sedat ile 26.dakikada farkı 1’e indirmeyi başardı. 2.yarıya skoru korumaya yönelik bir oyun ile başlayan Kayadibi Gençlik takımı kalesinde golü gördükten sonra kendilerine geldiler ve tekrar oyuna ağırlıklarını koydular. Farkı tekrar arttırmak için baskı kuran Kayadibi Gençlik takımı ard arda ataklar ile rakip kaleyi yollarken beraberlik golünü bir türlü bulamıyordu dakikalar ilerledikçe gol bulamamaları oyunlarını etkiledi ve oyundan düştüler bunu çok iyi değerlendiren Kayadibi takımı ise 38 ve 39.dakikalarda Melih ve Furkan’ın ardarda attığı 2 golle farkı birden tekrar 3’e çıkarttılar. Bu gollere İsmet ile hemen karşılık veren Gümüş Gençlik takımı kalan dakikalarda ellerinden geleni yapsa da Kayadibi Gençlik takımının savunmasını geçemediler ve maçı 5-2 Kayadibi Gençlik takımı kazandı.
Kayadibi Gençlik
Maça iyi bir başlangıç yapan ekip 2.yarı rakibin nefesini enselerinde hissetselerdi maçı kazanmasını bildiler. Kalede Güray görev aldı. Pek çok gol pozisyonunu kurtaran Güray takım arkadaşlarını kalesinden çok iyi yönlendirdi. Savunmada Enes, Eren ve Aykut 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Enes savunmanın bel kemiğiydi ve savunmada çok kritik müdahalelerde bulundu. Eren uzun boyu ile bütün hava toplarında başarılı bir şekilde hakimiydi kurtararak savunmada ne kadar dominant bir oyuncu olduğunu gösterdi. Aykut ise savunmada çok iyi bir performans sergilemede hücumda da olukça efektif oynayarak takım arkadaşlarına katkıda bulundu. Orta sahada Bahadır ve Melih 2’lisi görev aldı. Uyumları iyi olan 2’liden Bahadır oyunun her 2 yönünde de görev aldı. Oldukça hareketli ve efektif oynayan isim takımının en çok koşan ismiydi. Melih zaman zaman oyundan kopsa da akıl dolu pasları ile kilidi açan isimdi. Forvette ise Furkan görev aldı. Takımın ve sahanın yıldızı olan isim bitiriciliği ile dikkat çekerken bitmez tükenmez enerjisi ile maçı takımına getiren isimdi. Sonraki maçlarda Kayadibi Gençlik takımına başarılar dileriz.
Gümüş Gençlik
Maça rakibi kendi sahalarında kabullenerek başlamaları onlar için büyük hata oldu. Geriye düştükten sonra oyunu bir türlü eşitleyemeyen takım yenilgiyi engelleyemedi. Kalede Muhammed görev aldı. Kalesinde oldukça başarılı olan genç eldiven karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda oldukça etkiliydi. Savunmada İsmet, Ümit ve Ertuğrul 3’lüsü görev aldı. Zaman zaman oyundan kopan 3’lüden İsmet çok fazla efor sarfederken rakibe erken girmesi kolay geçilmesine neden oldu. Ümit savunmanın bel kemiğiydi diyebiliriz. Savunmada çok yalnız kalan isim elinden geleni yapsa da yenilgiye engel olmadı. Ertuğrul savunmada görev alsana zaman zaman ileriye çıkarak savunmasında açıklar verdi. Orta sahada Emre ve Furkan 2’lisi görev aldı. Uyumları fena olmayan 2’liden Emre Hem savunmada hem de hücumda oynamaya çalışarak oyundan düştü. Furkan ise takımını bir maestro gibi yönetmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Forvette ise Sedat görev aldı. Oyunu ile fark yaratan Sedat takımının en iyi ismi olsa da galibiyet için yeterli olmadı. Sonraki maçlarda Gümüş Gençlik takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Furkan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın savunması:Eren
Maçın Orta sahası:Bahadır
Maçın Forveti:Furkan