Fc Zrenk Çeyrek Finalde!

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmesi
Maça çok iyi bir giriş yapan Zrenk takımı ard arda ataklar ile rakip kaleye yüklendi. Parma ise rakibine oranla oyunu kendi yarı sahasında kabullenmiş bir görüntü çizdi. 5.dakikada tiki taka ile rakip kaleye giden Zrenk takımında topu ağlara yollayan isim Sarper oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra biraz kendine gelip daha baskılı oynayan taraf Parma olsa da baskısı sadece 5 dakika sürdü. ilk yarının genelinde oyunun hakimi olan Zrenk uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklasa da Parma kalecisi Erkanı geçmekte zorlandı. Parma takımı ise kontradan bir çok gol pozisyonuna girse de onlarda Zrenk takımının kalecisi Ramazanı geçemediler ilk yarıda 2 takımda ağları sarsamayınca ilk yarı Zrenkin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
2.yarıya Parma takımı kontrollü ve gol yemeden beraberliği yakalamaya çalışan bir görüntü çizdi. Zrenk ise skoru koruyarak rakibinin hata yapmasını bekledi. Dakikalar geçtikçe Parma takımında stres artınca oyunlarını etkilemeye başladı. Gol bulmak için tüm hatlarıyla bastıran Parma takımı kalelerinde de açıklar vermeye başladı. Bu açıkları Zrenk takımının değerlendirmesi geç olmadı ve 35.dakikada Fatih takımının 2.golünü atarak takımını rahatlattı. bu golden sonra bütün takımca hücum eden Parmanın bu hatasını yine Fatih değerlendirerek Zrenk takımını iyice rahatlattı. Bu gollerden sonra iyice oyundan düşen Parma rolantide oyunu oynamaya başladı. Zrenk takımı ise oyun disiplininden kopmayarak baskısına devam etti ve maçın son dakikalarında Cİhatın attığı 2 gol ile skoru 5-0 yaptı. Maç bu skorla bitecek derken Parma takımından Emre takımının şeref golünü atarak maçın skorunu 5-1 Zrenk takımı lehine sonuçlandırdı.
Parma
Maça iyi başlangıç yapan takım maçın tamamında neredeyse hep gerideydiler. Zaman zaman rakibe baskılarını hissettirseler de maçın kontrolü hep rakiplerindeydi. Kalede Erkan görev aldı. Oldukça etkili bir maç çıkaran Erkan topu oyuna sokmada zaman zaman sıkıntı yaşadı. Defansta Osman, Hakan ve Fatih 3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran 3’lüden Osman savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitirdi. Hakan ise zaman zaman ileri çıksa da kondisyonu ile savunmasına hemen dönerek oyunun her 2 yönünde de başarılı oldu. Fatih ise toplara adeta vücudunu siper ederek bir golleri engelleyerek takım arkadaşlarından alkış aldı. Orta sahada Cihat ve Davut 2’lisi görev aldı. Oldukça uyumlu olan 2’liden Cihat bitmek bilmeyen enerjisi ile hem savunma da hem de hücumda oldukça iyi bir maç çıkardı. Davut ise takımını bir maestro gibi yönetti ve tekniği ile göz doldurdu. Forvette Emre görev aldı. Fırsatçılığını konuşturamayan Emre yaptığı basit hatalar ile takımını turdan etti Sonraki maçlarda Parma takımına başarılar dileriz.
Fc Zrenk
Maça çok iyi giriş yapan ekip üstünlüğü yakaladığı ilk yarıyı önde tamamlamayı başardılar. 2.yarıda skor üstünlüğünü koruyarak maçı farklı kazanmasını bildiler. Kalede Ramazan görev aldı. Refleksleri ile dikkat çeken Ramazan takımının galibiyetinde büyük paya sahipti. Savunmada Recep,Hakan ve Sarper 3’lüsü görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran 3’lüden Recep takımını savunmadan yönlendiren isimdi ve takımı için herşeyini ortaya koydu. Hakan ise zaman zaman ileri çıkarak hücuma katkı sağlasa da savunmada da bir çok pozisyonu engelledi Sarper ise kendisini adeta rakibin şutlarına siper ederek savunmada etten duvar ördü. Orta sahada Fatih ve Yavuz 2’lisi görev aldı. Fatih tekniği ve arkadaşlarına yaptığı asistler ile göz doldurdu. Yavuz ise takımının hücumlarını şekillendiren isimdi ve takımını bir maestro gibi yönetti. Forvette Cihat görev aldı. Maçın önemli anlarında sahnede olmayan isim maçın son dakikalarında kendini bularak skorun farklı galibiyeti takımına getirdi. Sonraki maçlarda Zrenk takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Fatih
Maçın Kalecisi:Ramazan
Maçın savunması:Sarper
Maçın Orta sahası:Fatih
Maçın Forveti:Cihat