Vişne’den Zirveye Ambargo!

Gecenin 4. maçında Liverpool Fk ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Vişne City takımı lideri devirerek 5 puanın sahibi oldu ve rakibin iyi gidişine dur dedi.
Kazanma Faktörleri:
Vişne City takımı rakibe karşı olan tecrübe artısını iyi kullanarak fizik avantajlarını da ön planda tutup galibiyete uzanırken 2. Palermo’ya iyice yaklaştı. Alınan galibiyette katı savunma anlayışı ve sahanın her bölgesinde rakibe karşı fizik üstünlüklerini iyi kullanarak top oynatmamaları en büyük etkendi. Hücum hattında da yine istekli bir oyun sergileyen ekip golcüsü Ali Emre’nin 2 golle yıldızlaştığı maçta net pozisyonlar bulup değerlendirememelerine rağmen attıkları goller galibiyet için yeterli oldu. Takımda ön plana çıkan isimler mücadeleleri ve kazandıkları toplarla Mustafa ve Mahmur olurken Taner oyunu yine iyi kurdu, Ali Emre 2 golüyle galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool takımı rakibin katı oyunu karşısında zorlanırken gole giden bütün yolların da kapalı olması sebebiyle skor üretmekte zorlandılar, sahadan da mağlubiyetle zorlandılar. Rakiplerine diş geçiremeyen ekip savunmada Nezir’in yokluğunu hissederken haklı bir mağlubiyet aldılar diyebiliriz ki Emrecan’ın bireysel şut performansı dışında rakip kalede çok da etkili olamadılar, takım oyununu da sahaya yansıtamadılar. Alınan mağlubiyet çok da büyük kayıp olmasa da en azından gelecek adına ders çıkarabilecekleri bir oldu diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Ali Emre
Maçın Gümüş Adamı: Mahmut
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Ali Emre
Maçın Golü: Ali Emre
Maçın Centilmeni: Mustafa