Jenga Ecel Terleri Döktü!

Ligin yeni ekiplerinden Goncagül ile Jenga takımları karşı karşıya gelirken Goncagül Fc takımı güçlü rakibine karşı 4 0 lık skor avantajını yakalasa da bu avantajı koruyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

Jenga takımı play off öncesi oynadığı maça çok kötü başlarken yedikleri şok gollerle 4 0 yenik duruma düştüler. İlerleyen dakikalarda oyuna denge getiren ekip farkı eritti ve son bölümlerde buldukları gollerle sahadan galibiyetle ayrıldı. Hücum anlamında s.o.s veren ekip play off öncesi düşündürürken savunmadaki gayretli oyun galibiyeti getirdi diyebiliriz. Kaptan Emre skor 4 0 ken çizgiden çıkardığı topla ön plana çıkarken Salih de orta alanda iyi bir maç çıkararak takımın iyilerinden oldu.

Goncagül Fc takımı maça fırtına gibi başlarken peş peşe bulduğu gollerle 4 0 lık skor avantajını yakaladı. Bu avantajı son bölümde kullanamayan ekip yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılırken tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadılar. Lig Lideri Greenboys Fc maçından sonra bu maçta da iyi performans sergileyen ekip ligin güçlü ekiplerinden Jenga’ya kök söktürdüler fakat maçı elleriyle rakibe hediye ettiler. Skor 4 0 ken çok net pozisyonları cömertçe harcayan ekip skorun rehavetine kapılırken son bölümlerde skora denge geldiğinde savunmayı boş bırakıp takımca hücuma çıkmaları intihar oldu. Buna rağmen verilen mücadele alkış alırken play off oynayabilselerdi çok can yakabilirlerdi izlenimi verdiler. Oğuzhan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken kaleci Tolga maç boyunca yaptığı etkili kurtarışlarla hem geceye damgasını vurdu hem de maç boyunca takımını ayakta tuttu. Mehmetcan orta alanda takıma abilik yaparken çok koştu iyi mücadele etti, Mert savunmanın kanadını çok iyi kullanarak etkili bindirmeler yaptı.
Maçın Adamı: Oğuzhan

Maçın Gümüş Adamı: Salih

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Emre

Maçın Ortasahası: Oğuzhan

Maçın Forveti: Orhan

Maçın Golü: Oğuzhan

Maçın Centilmeni: Mert