Özkaradeniz Çok Farklı!

Günün Maçında Özkaradeniz ile Pijon takımları karşı karşıya gelirken maçın ilk yarısı dengede bir oyunla geçse de 2. yarıda kondisyonu daha iyi olan Özkaradeniz takımı ayakta kaldı ve sahadan farklı skorla galip ayrıldı.

Özkaradeniz takımı maç boyunca sahada çok koşarken özellikle ikinci yarıda rakibin oyundan düşmesiyle oyun kontrolünü eline iyice aldı ve göze hoş gelen bir pas oyunuyla sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp play off hazırlıklarını tamamladı. Musa 5 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Ömer de maçı 3 golle tamamladı, orta alanda oldukça başarılı bir maç çıkaran Harun asistleriyle ön plana çıkarken Mahmut da savunmada birçok şutun kaleye gitmesine engel olarak başarılı bir performans sergiledi.

Pijon takımı aslında sahaya iyi bir kadroyla çıkmasına karşın uyum sorunu gözlerden kaçmadı ve 2. yarıda kondisyon olarak rakibe yetemeyince maça erken havlu attılar. İlk yarıda rakiple başa baş bir oyun sergileyen ekip 2. yarıda yedikleri gollerle oyundan düşerken çok net pozisyonlardan da yararlanamamaları maça tutunamamalarına sebep oldu.

Maçın Adamı: Musa

Maçın Gümüş Adamı: Ömer

Maçın Kalecisi: Afroj

Maçın Defansı: Mahmut

Maçın Ortasahası: Harun

Maçın Forveti:Musa

Maçın Golü: Musa

Maçın Centilmeni: Erkan