Salzburg Rövanşı Aldı!

Günün sonucu merakla beklenen maçında Salzburg ile Ulus Gençlerbirliği karşı karşıya gelirken her iki tarafın da as oyuncularından yoksun sahaya çıktığı maçtan Salzburg galibiyetle ayrıldı ve 2. liğe yükselerek play off ları beklemeye başladılar.
Salzburg hem savunmada hem hücum hattında bir çok as oyuncusundan yoksun maça çıksa da tecrübeli ayaklarıyla kazanmasını bildi. Orta alanda iyi mücadele eden ekip skor üretmekte zorlanmasına karşın orta alanda tecrübeli isimlerle oyunun kontrolünü ellerinde tutmasını bildiler. Selim A. attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken savunmada Selim oldukça başarılı bir maç çıkardı.

Ulus Gençlerbirliği takımı beklenenden uzan bir performans sergilerken rakip kaleye yeteri kadar şut çekemediler, skor üretmekte zorlanınca maça tutunamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alanda iyi mücadele etmelerine rağmen bunu skora yansıtamayan ekip yedikleri gollerle oyundan da düştüler ve maçın sonlarında rakibe direnemediler diyebiliriz. Ali maçı 2 golle tamamlarken kaptan Cengiz savunmadaki başarılı oyununu 1 golle süsledi.

Maçın Adamı: Selim A

Maçın Gümüş Adamı: Erkan

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Selim D.

Maçın Ortasahası: Selim A

Maçın Forveti: Muhammed

Maçın Golü: Selim A

Maçın Centilmeni: Muhammed