Cska Filistin Zirveye Yerleşti!

Bu akşam ki maçta Dağlılar Fc ve Cska Filistin takımları karşı karşıya geldi. Maça iki takımda kontrollü başladı. Ama Filistin Fc dakikalar geçtikçe biraz daha oyun üstünlüğünü eline alıyordu buna rağmen dakika 5 te İsa ile gelişen atakta Dağlılar Fc golü buldu. Bu golden sonra savunma ağırlıklı oynayan takım rakibe boş alan ve rahat şut pozisyonu verince dakika 7 de gelen Berkay’ın golüne engel olamadılar. Filistin Fc bu golden sonra kontrollü ve güzel oyununu elinden bırakmadı. Güzel paslaşmalarda gelişen bir atakta bu sefer ilker topu güzel bir plaseyle filelere gönderen isim oldu. Bu golün hemen ardından Berkayla bir gol daha bulan Filistin takımı ilk yarıda bütün istediklerini yaptı. Ancak ilk yarının son dakikalarda Erkan Terzin’in sakatlanması onların 2. yarıya 6 kişi başlamasına sebep oldu. 2 . yarıya ise Dağlılar Fc daha etkili başladı üst üste geliştirdikleri ataklar ve ardı ardına çekilen şutlar rakip kaleye korku salıyordu. Özellikle Melih her şutu tehlike olan oyuncu 2. yarının başlarında attığı golle takımın Dinamizmini yerine getiren isimdi. Attıktan sonra yemeseler Dağlılar Fc bu akşam çok rahat bir galibiyet alabilirdi. Özellikle 2. yarıda Ömer’in kaleye geçmesi Filistin Fc adına bir olumsuzluk olurken Dağlılar Fc adına bir şanstı ve bu şansı iyi değerlendirdiler karşı kaleyi şut yağmuruna tutarak maçı beraberliğe kadar getirdiler. Maç 8-8 devam ederken Erkan Terzi bir kez daha kaleye geçen isim oldu. Tekrardan eski oyun anlayışına dönen Filistin takımı bu sefer Berkay’ın sakatlanmasıyla yine maça 6 kişi devam etti son dakikalar da atıp yemeseler maçı kazanıyorlardı ama Filistin Fc nin ardı ardına gelen 3 golüne engel olamayınca ve Melih’in şutlarını Erkan terzinin güzel kurtarışlarla çıkarması bu Dağlıların 3 puanı sahada bırakmalarına neden oldu.
Dağlılar Fc takımında bu akşam kalede Emre görev aldı çok rahat çıkarta bileceği topları gol yiyen oyuncu şansız bir gece geçirdi. Defans blogunda Davut, Metin ve Erhan görev aldı. Davut diğer maçlara nazaran daha geriden bir oyun sergiledi ve savunması adına iyide işler yaptı. Metin bu akşam elinden gelen mücadeleyi verirken bu mücadele takımına bu akşam yetmedi. Erhan geride iyi işler yapsa da oda ataklara destek veremedi ve mağlubiyete engel olamadı. Orta sahada Melih ve İsa vardı. Melih bu akşam yine şutlarıyla ön plandaydı tabi attığı bir çok pas yerinde ve güzeldi. Karşı kaleyi üst üste şutlarla devirmeye çalışan oyuncu geceyi 4 güzel golle kapattı. İsa ise güzel oyun sergilemeye çalışmasına rağmen istediklerini zaman zaman yapamadı buna rağmen geceye 4 gol sığdıran oyuncu takımı adına elinden geleni yaptı. İleri de ise İsmail vardı diğer maçlar göre daha tutuk bir maç sergileyen hızlı oyuncu geceyi golsüz kapattı. Ama bu akşam onların sahadan mağlubiyetle ayrılması gol atamamalarından değil çok basit goller yemelerinden kaynaklandı.
Filistin Fc de ise kalede Erkan görev aldı birbirinden üstüne güzel kurtarışlara imza atan oyuncu geceyi sakatlanarak kapattı. Defans blogun da Ömer, Mustafa. E ve Emrah görev aldı. Ömer bu akşam geriden ataklara destek vererek takımı adına yarattığı şut pozisyonlarını değerlendiremedi bunun yanı sıra savunmada elinden geleni yaptı. Mustafa E sol bek başladığı zaman zaman sürekli ataklara destek verdi, geceye bir de gol sığdıran oyuncu takımının iyilerindendi. Emrah maça biraz tutuk başlasa da sonra sonra güzel oyununu sahaya yansıtarak takımının galibiyetinde pay edindi. Orta saha da İlker ve Berkay vardı. Berkay bu akşam oyundan çıkana dek gerek attığı çalımlarla gerek çektiği şutlarla takımını hep skor olarak önde tuttu. İlker bugün birbirinden şık plaseleriyle gol bulurken geceye 4 gol bıraktı. Musata Ç ise sürekli ataklara güzel bildirmeler yaptı takım arkadaşlarının zaman zaman onu görmemesi olası atacakları gollerin önüne geçti.
Maçın Adamı: Berkay
Maçın Gümü
Maçın Gümüş Adamı: Melih
Maçın Kalecisi : Erkan
Maçın Defansı: Mustafa. E
Maçın Orta sahası: Berkay
Maçın Forveti : İlker

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.