Gümüş Gençlik’den Farklı Tarife!

Günün ilk maçında karşılaşan Sc Terran ile Gümüş Gençlik takımlarının maçı büyük çekişmeye sahne oldu ve uzun süresi 1 1lik skorla devam eden maçın son bölümde buldukları gollerle gülen taraf Gümüş Gençlik takımı oldu ve aldığı 4 1 lik galibiyetle büyük bir başarıya imza attılar.
İlk bölümleri karşılıklı ataklarla geçilen maçta Sc Terran takımı tecrübesi ve fizik gücüyle rakibe biraz daha diş geçirse de son bölümlerde oyundan düştüler ve gol atmak için rakip kaleye gittiklerinde dönen toplarla yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. 5 maçlık çok iyi bir seri yakalasalar da üst üste 2. mağlubiyetlerini alan ekibe bu skor tam bir şok etkisi oluştururken aslında 4 1 lik skoru hak edecek bir oyun sergilemediler ki son 5 dakikaya 2 1 geride girdiler, bulabilecekleri olası bir golle sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi ama olmadı. Mustafa bu maç durgun bir görüntü sergilerken 2. yarıda kondisyon eksikliği sebebiyle oyundan düştü, Onur orta alandan etkili bindirmeler yapsa da son vuruşlarda çok şanssızdı. Mümin topla yine iyi çıkışlar yaparken savunmada da iyi bir performans sergiledi, Ufuk savunmadaki yerini çok kaybetmezken yerinde hamleleriyle savunmanın iyilerindendi, Hayrullah maçı güzel bir asistle tamamlarken Alican takımın orta alandaki en diri ismiydi, çok top kesti, yüksek pas isabetiyle oynadı, kaleci İlker ise ilk yarıda etkili kurtarışlar yaparken son bölümde yenilen gollerde çok da yapabileceği bir şey yoktu.
Gümüş Gençlik takımı maça iyi başlamasına karşın ilk bölümde istedikleri pas oyununu oynayamadılar ve rakibin tecrübeli ve mücadeleci olması topu ayaklarında çok tuttukları için çok top kaybı yapmalarına sebebiyet verdi. Devreye 1-1 lik eşitlikle giren ekip oyun disiplininden hiç kopmamasının sebebini son bölümlerde buldukları gollerle aldılar ve güçlü rakiplerini 4 1 gibi flash bir skorla geçip 4 puanın sahibi oldular. Savunmada kritik hamlelerle rakibe çok da net pozisyon vermeyen ekip son bölüme kadar oyun disiplinini hiç kaybetmezken Yasin’in yıldızlaşmasıyla galibiyete uzandı.
Şüphe yok ki 2 gol 2 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isim Yasin olurken galibiyette başrol oyuncusuydu ve takımını bu akşam sırtlayan isim oldu. Sedat orta alanda yine iyi işler yaparken son vuruşlarda çok şanssızdı, Emre de son bölümlerde fırsatçılığını konuşturarak attığı 2 golle maçı koparan isim oldu. Savunma hattı disiplinden hiç ayrılmazken galibiyette etkin rol oynarken Muhammet bugün kurtarışlarıyla yine takımına güven verdi.
Maçın Adamı: Yasin
Maçın Gümüş Adamı:Sedat
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Yasin
Maçın Golü: Yasin
Maçın Centilmeni: Alican