Greenboys Tecrübesiyle Galip!

Günün maçında Goncagül Fc ile lider Greenboys takımları karşı karşıya gelirken maçı tecrübesiyle lider Greenboys Fc takımı kazandı ve galibiyet serisini sürdürdü.

Greenboys Fc takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda skor üretmekte zorlanmayınca sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. Savunmadan etkili bindirmelerle gol yollarında kalabalık atak yapan ekip farklı oyuncuların ayaklarından gelen gollerle bol gollü bir maç geçirirken takımda 5 farklı isim gol sevinci yaşadı. Kaptan Oktay 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Hakan da maçı 2 golle tamamladı, Çağlar kritik kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim oldu.

Goncagül Fc takımı ligde çıktığı ilk maçta genç isimlerden kurulu kadrolarına rağmen lidere karşı iyi bir mücadele sergilediler, skor üretmekte zorlanmalarına karşın yaptıkları etkili paslaşmalarla göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Son vuruşlarda rakip kalecinin başarılı performansını geçememelerine rağmen rakip kaleye şut atmaktan vazgeçmeyen ekip şanssız goller yiyerek maça tutunamadılar. Buna rağmen son dakikaya kadar maçı bırakmayan ekip mücadeleleri ile alkış aldılar. Mert 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Burak orta alanda takımın en mücadeleci ismi oldu.

Maçın Adamı: Oktay

Maçın Gümüş Adamı: Hakan

Maçın Kalecisi: Çağlar

Maçın Defansı: Mustafa

Maçın Ortasahası: Oktay

Maçın Forveti: Hakan

Maçın Centilmeni: Görkem

Maçın Golü: Mert