Texas United Yeni İsmiyle İlk Galibiyetini Aldı!

Yenilenen adı ile Texas United ile Pijon takımları karşı karşıya geçerken oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan Texas United takımı oldu ve puanlarını 7 ye çıkardılar.

Texas United takımı maça iyi başlarken maç boyunca atak bir futbol oynayıp savunmada da diri durunca sahadan galibiyetle ayrıldılar. Orta alanda iyi pas yapan ekip gol yollarında başarılı bir maç çıkarırlarken savunmada da maç boyunca oyun disiplininden kopmadılar. Kaleci Murat kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken yeni transfer Osman takıma ciddi katkı sağladı, Ercan 3 golle yine takımın en skorer oyuncusu oldu, Kaptan Furkan da orta alanda oldukça istekliydi.

Pijon takımı geçen maça bakışla sahaya eksik bir kadro ile çıkarken bu eksiklikleri ciddi anlamda hissetti. Gol yollarında etkisiz olan ekip orta alanda Osman’ın yokluğunu hissederken istedikleri pozisyonları bulamadılar. İyi mücadele etmelerine karşın skor üretmekte zorlanan ekip savunmada da istedikleri uyumu sergileyemeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Erkan attığı 2 golle takımın yine en skorer oyuncusu olurken diğer gol Adem’den geldi.

Maçın Adamı: Ercan

Maçın Gümüş Adamı: Hasan

Maçın Kalecisi: Murat

Maçın Defansı: Yasin

Maçın Ortasahası: Hasan

Maçın Forveti: Ercan

Maçın Centilmeni: Erkan

Maçın Golü: Ercan