Goriyana Zirveye Yerleşti!

Günün ilk maçında Goriyana ve Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. 2 takımın güçleri birbirine denk olması maçın oldukça çekişmeli geçmesine sebep oldu. İlk golü bulan taraf Goriyana takımı olunca Yeşil Bursa takımı oyundan düştü ve maçı kazanan taraf 7-3 Goriyana takımı oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Goriyana takımı dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu ve art arda ataklar ile rakip kaleyi yokladı. Skorda üstünlüğü aldıktan sonra daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip 2.yarı rakibinde oyundan düşmesi ile maçı 7-3 gibi farklı bir skor ile kazanan ekipte kalede Bilalcan görev aldı. Kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlar ile takımını ipten alan isim takımının yıldızlarındandı. Savunma olarak takım halinde topa baskı yapan ekibin savunmasında en çok dikkat çeken isim Yusuf’tu oldukça soğukkanlı olan Yusuf rakibin ataklarını çoğu zaman başlamadan bitirdi. Ramazan orta sahada takımını bir maestro gibi yönetirken attığı akıl dolu paslar ile rakibini zor durumda bıraktı. Forvette Atakan görev aldı. Uzaktan attığı şutlar ve bitiriciliği ile skor üreten Atakan takımının ve maçın en efektif ismiydi. Takım olarak ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakipleri gibi kontrollü bir oyun ile başlayan ekip etkili ataklar geliştirse de aradıkları golü bir türlü bulamadılar, rakibin yetenekli oyuncularını ilerleyen dakikalarda durdurmakta sıkıntı yaşayan ekip art arda kalelerinde goller görerek oyundan düştüler. Takımın kaptanı olan Ömer takımın kalesini de koruyan isimdi. Ömer güzel kurtarışlar yapsa da yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan ekip rakibin uzaktan şutları karşısında çözülmesi maçın kırılma anlarındandı. İleride ise daha çok kontra atak ile hücum varyasyonları deneseler de rakip savunma nın çabukluğu nedeniyle bunda başarılı olamadılar nitekim buldukları 3 golde tek paslar ile bulunan gollerdi. Takım olarak iyi mücadele eden ekipte şu oyuncu kötü oynadı diyemeyiz. Yeşil Bursa takımının bütün oyuncuları ellerinden geleni yapsa da rakipleri Goriyananın oyun kurgusu karşısında çaresiz kalınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Atakan
Maçın Gümüş Adamı:Bilalcan
Maçın Kalecisi:Bilalcam
Maçın Defansı:Yusuf
Maçın Ortasahası:Furkan
Maçın Forveti: Atakan
Maçın Golü:Atakan
Maçın Centilmeni:Ömer