Fight Club Rövanşı Aldı!

Günün 2.maçında Fight Club takımı ile Terminal takımları karşı karşıya geldi. 2 takımında olukça centilmen olduğu maçta Fight Club takımı il dakikalarda buldukları 3 gol ile maçın farka gideceği sinyallerini verse de Terminal takımı farkı kapatıp maç boyunca rakibini kovaladı, fakat maçı kazanan ekip 7-5’lik skor ile Fight Club takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip 6.dakika da skoru 3-0’a getirirken gollerin hepsinin farklı oyunculardan gelmesi dikkat çekti. Farkın vermiş olduğu rehavet ile bir ara oyundan düşen ekip ilk dakikalarda yakaladığı skor avantajını son dakikaya kadar korumasını bilerek net bir skor ile galibiyete uzanırken kalede Furkan görev aldı. Oldukça iyi olan kaleci uzaktan şutlarda etkiliyken yakın mesafedeki pozisyonlarda zaman zaman yetersiz kaldı. Savunmanın ve takımın bel kemiği olan Aytuğ bu maçta skora katkı veremese de kritik müdahaleleri ile dikkat çekti. ileride oynayan Murat. Mustafa ve Osman 3’lüsünün uyumları çok iyiydi kendi aralarında ki paslaşmaları ile rakibin başını döndüren oyunculardan en dikkat çeken isim ise Murattı ilk dakikada rakibi çözen isim takımının en skorer ismiydi. Takım olarak oyun disiplininden maç boyunca kopmasalar idi belki farka gidebilecek maçı 2 fark ile kazanan ekibi tebrik ediyoruz.
Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde adeta gol yiyerek başlayan ekip ilk golün etkisini üzerilerinden atamadan art arda goller yiyerek 6.dakikada 3-0 geriye düştüler. bu gollerden sonra iyi reaksiyon gösteren ekip 2 dakikada farkı 1’e indirmeyi başarsalar da rakiplerini maç boyunca hep geriden takip ettiler Kaleleri değişken olan takımın yenilgiye sebebiyet veren en önemli etken sabit bir kalecilerinin olmamasıydı. Savunmada görev alan Murat takımının en çok yorulan oyuncularından biri olmasına rağmen çok basit hatalar yaptı. İleride görev alan isimlerden Talha maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bu pozisyonları bir bir harcadı. Takımın en etkili ismi ise Aliydi takımına göre çok iyi bir maç çıkaran takımı adına her şeyi yapsa da takım arkadaşlarından destek göremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Defansı:Aytuğ
Maçın Ortasahası:Murat
Maçın Forveti: Osman
Maçın Golü:Ali
Maçın Centilmeni: Şenol