Diriliş Galibiyetle Tanıştı!

Günün 2.maçında Diriliş Fk ile Türkoğlu takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Türkoğlu takımı öne geçmeyi başarsa da skor üstünlüğünü koruyamayınca Diriliş Fk takımını 4-3 maçı kazanmasını bildi.
Kazanma Faktörleri
Diriliş takımı rakibin genç ve hırslı olması sebebiyle maça temkinli ve savunma ağırlıklı başladı. Bu oyunu kötü sonuçlanıp kalelerinde gol görünce topu daha fazla ayaklarında tutup daha fazla hücum futbolu oynamaya çalışan ekip bunun meyvelerini günün başarılı ismi Alican ile alarak öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı farkı arttıran ekip son dakikalara 1 fark önde girmeyi başardı. Son dakikalarda tecrübesini sahaya yansıtan ekip maçı tecrübeleri ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Hikmet kritik dakikalarda yaptığı kurtarışları ile maçın kırılma anlarında sahne alarak takımının maçı kazanmasında büyük pay sahibiydi. Savunmada görev alan İlter takımının en verimli isimlerindendi çok fazla kritik müdahaleleri olan isim oldukça iyi bir maç çıkardı. ileride görev alan Mesut ve Alican ikilisinden Mesut takımının merkezindeydi takımını Modric edası ile yönlendiren isim oyun görüşü ile dikkat çekti. Alican ise son vuruşlardaki becerisi ile takımının gol yükünü çeken isimdi pozisyon bilgisi ve bitiriciliği ile tam bir forvet olduğunu kanıtlayan isim takımının ve sahanın en etkili ismiydi.
Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da rehavete kapılınca rakibi bunu çok iyi değerlendirdi ve skorda geriye düştüler 2.yarının başında Mehmetcan’ın oyuna girmesi ile oyun hareketlense de beraberliği aradıkları dakikalarda kalelerinde gol görünce fark açıldı. Maçın son dakikalarında Mehmetcan’ın attığı golle farkı 1’e indirse de beraberlik için kalan süre yeterli olmadı. Berkan kalesinde elinden geleni yapsa da yediği gollerde fazla yapabileceği bir şey yoktu. Enes savunma da çok fazla sırıttı rakibe erken girişleri ile arkasında çok fazla açık alan bırakan Enes takımını zaman zaman zor durumda bıraktı. Salih son vuruşlardaki şansızlığı ile bugün şeytanın bacağını kıramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Takımları adına etkili olan isimler ise Volkan ve Mehmetcan’dı. Volkan takımını çok iyi yönlendirse de takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Mehmetcan ise 2.yarı oyuna girdikten sonra takımının en efektif oyuncularından biriydi. pas alışverişini sağlayan isim maç başlangıcında oyunda olsaydı belki şuan farklı bir yazı yazıyor olabilirdik.
Maçın Adamı:Alican
Maçın Kalecisi:Hikmet
Maçın Defansı:İlter
Maçın Ortasahası:Mesut
Maçın Forveti: Alican
Maçın Golü:Alican
Maçın Centilmeni:Mehmetcan