Geri Döndüler!

Gecenin ilk maçında Fc Greenboys ile Monarch Fc takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 4 3 lük skorla Fc Greenboys takımı oldu ve sezonun ilk galibiyetini alıp rakiplerine de sezonun ilk mağlubiyetlerini yaşattılar.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı bu sezon lige iyi başlarken geçen maç iyi futbola rağmen sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılmışlardı. Bu maçta da iyi futbollarını sürdüren ekip sahaya adeta play off kadrosuyla çıkarken istekli oyunlarıyla sahadan galibiyetle ayrıldılar. Maç boyunca sahanın her bölgesinde çok koşan ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamasalar da maçı kazanmayı hak edecek bir oyun sergilediler. Son bölümlerde skorun da verdiği rehavetle vites düşürünce kalelerinde goller gören ekip buna rağmen beraberlik golüne izin vermediler ve sezonun ilk 3 puanıyla tanıştılar. Bireysel anlamda hemen hemen bütün oyuncular ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtırken bu da skora yansıdı ve galibiyet kendiliğinden geldi. Oktay Burak Özcan üçlüsü adeta futbol show yaparken hırslı oyunları ve etkili paslaşmalarıyla izleyenlerin beğenisini topladılar ve özlenilen Greenboys’u sahaya yansıttılar. Kaleci Onurcan kurtarışlarıyla takımını yine ayakta tutan isim olurken özellikle son dakikalarda kalesinde devleşti.
Kaybetme Faktörleri:
Monarch Fc takımı sahaya savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkarken forvet eksikliğini, özellikle de Mustafa’nın eksikliğini ciddi anlamda hissetti ve hücum yollarında etkili olamadı. Batu ve Mustafa gibi 2 şutör oyuncunun olmaması gol yollarında rakibi zorlayamamalarına sebebiyet verirken bunun dışında genel anlamda iyi mücadele ettiler, tek eksik goldü. Rakibin genç ve etkili hücum hattına karşı katı savunma yapan ekip savunma anlamında çok iyi mücadele verse de hücum hattına kalabalık gitmeye başladıklarında geri dönmekte zorlandılar ve kalelerinde tehlikeli pozisyonlar yaşadılar. Davut’un orta alanda görev yapması yeteri kadar şut pozisyonu bulamamasına sebep olurken Necati orta alanda istekli bir oyun sergilese de eski şutör kimliğinden uzak bir görüntü sergiledi. Kaleci Harun genel anlamda iyi bir maç çıkarırken yediği gollerde çok da yapabileceği bir şey yoktu, Burak ise istekli oyununu 1 golle süsledi, çok top kazandı, ceza alanına etkili ortalar yaptı, takımın en iyilerindendi.
Maçın Adamı: Özcan
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Özcan
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Özcan
Maçın Centilmeni: Burak