Alacaat’ın Liderlik Aşkı!

Günün 2.maçında Yunuselispor ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan Yunuselispor 5.dakikada öne geçmeyi başarsa da Alacaat takımı ilerleyen dakikalarda maça ağırlığını koydu ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı Yunuselispor takımı rakip kaleyi abluka altına alsa da bir türlü aradığı golü bulamayınca Alacaat takımı 1 gol daha buldu ve maçı 3-1 kazanmayı başardılar.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan ekip ilk yarı geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skoru korumayı başaran ekip zorlansa da galip gelerek liderliği aldı. Kalede görev alan Mücahit zaman zaman hatalar yapsa da maçın genelinde çok iyi bir performans sergiledi. Savunmada rakibe boşluklar bırakmayan ekipte Emre Aşık savunmadaki hırsı ve azmi ile dikkat çekerken soğukkanlı müdahaleleri ile dikkat çekti. İleride oldukça efektif olan Alacaat takımında Halil takımının atak varyasyonlarını çeşitlendirirken oyun görüşü ve attığı klas paslar ile takım arkadaşlarını besledi. Takımının gol yükünü çeken Ali Rıza ise bitiriciliği ve fırsatçılığı ile fark yaratırken golü adeta kokladı. Maçta geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip zorlansa da galip gelmesini bildiler.

Kaybetme Faktörler

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Yunuselispor öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarıya baskılı başlasalar da beraberlik golünü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Bayram bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Olcay rakibe tekte dalması ile çok kolay geçildi ve rakibe boş alanlar bıraktı. İleride bir tek oyuncunun ayağına bakan ekipte Muhammed takımının tek golüne imza atarken ilerleyen dakikalarda savunma ağırlıklı bir oyun sahaya yansıttı. Bugün bekleneni veremeyen Ayhan ise rakip savunma arasında kaybolurken istediği toplar ile buluşamadı. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı:Mücahit
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Emre A.
Maçın Orta sahası:Halil
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Ayhan