Maltepe Zirveyi Salladı Ama Yıkamadı!

Gecenin ilk maçında Maltepe Sk ile Lens takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçtan kazanan çıkmadı ve takımlar puanları paylaştılar.
Maltepe Sk takımı maç boyunca istekli ve baskılı bir oyun sergilerken rakip kalede oldukça etkili oldu ve rakip kaleyi abluka altına aldı. Uzaktan sürekli etkili şutlarla gol arayan ekip çerçeveyi bulmakta zorlanırken 2. yarıda öne geçen bulduktan sonra frikikten gelen gole engel olamayınca sahadan yine galibiyetle ayrılamadılar. Orta alanda iyi pas yapan ekip iyi hücum yaparken rakibi çok bunaltmalarına rağmen galibiyet hasretini yine dindiremediler. Zirveyi sallayan ekip bulunduğu sıraları hak etmediğini bir kez daha gösterirken izleyenlere keyif veren bir oyun sergilediler. Erkan ve Caner takımın gollerini atan isimler olurken Metehan ve Emirhan etkili şutlarla gol arasalar da skor üretme başarısı gösteremediler.
Lens takımı maça iyi başlamasına karşın ilerleyen dakikalarda rakibin baskılı oyununu kıramadı ve daha çok geriye yaslanık bir oyun sergilediler. Rakibin baskılı oyununa karşı çok iyi direnen ekip rakip kaleye gitmekte zorlansa da kalelerini gole kapatmayı başardılar. Dünkü maçta rakibin baskılı oyununa birçok takım direnemezdi ki verdikleri üst düzey mücadele ile ayakta kalmayı başardılar. Ozan frikikten attığı golle takımını ipten alırken kaleci Güray kurtarışlarıyla takımına hayat verdi.
Maçın Adamı: Caner
Maçın Gümüş Adamı: Ozan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Erkan 
Maçın Ortasahası: Caner
Maçın Forveti: Ozan
Maçın Golü: Ozan
Maçın Centilmeni: Davut